معاون سازمان بیمه سلامت ایران خبر داد؛

هزینه کرد 500 میلیاردی بیمه سلامت برای درمان ناباروری

هزینه کرد 500 میلیاردی بیمه سلامت برای درمان ناباروری به گزارش بیمارستان دی، معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان برای خدمات ناباروری و قانون جوانی جمعیت در ۶ ماه اول سال هزینه شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهدی رضایی اضافه کرد: هم اکنون ۶۳ قلم داروی تخصصی در درمان ناباروری و ۲۸ قلم ملزومات پزشکی که برای درمان ناباروری مورد نیاز است، زیر پوشش بیمه ها قرار گرفته که با تجویز پزشکان متخصص در سقف تعیین شده پوشش بیمه ای دارند. وی افزود: برای داروهای تخصصی با نظر متخصصان در وزارت بهداشت و انجمن های علمی سقف تجویز در نظر گرفته شده و اگر درصورتیکه پزشکی بیشتر از سقف در نظر گرفته شده دارو را تجویز می کند، بیمه شده می تواند از خدمات پوشش بیمه ای با تأیید پزشک استفاده نماید، بنابراین در چنین موارد خاصی با رفتن به ادارات بیمه ای افراد می توانند خارج از سقف تعیین شده هم از پوشش بیمه ای استفاده نمایند. رضایی خاطرنشان کرد: حدود ۱۳۰ مرکز، طرف قرار داد بیمه سلامت هستند، طبیعی است که مقرون به صرفه نیست که برای تأیید موارد استثنایی کارشناس بیمه در محل حضور داشته باشد بنا بر این موارد استثنا باید به ادارات کل بیمه ای رجوع کنند. اما میتوان برای مراکز خیلی شلوغ تمهیداتی در نظر گرفت. وی ضمن اشاره به این که سیاست های کلی بیمه ها بر قواعد اقتصاد سلامت و هزینه اثر بخشی استوار است تصریح کرد: مکمل ها به صورت طبیعی جز دارو محسوب نشده و تاثیر قطعی و تأیید شده ای در درمان ندارند، بلکه مکمل تغذیه ای محسوب می شوند؛ اگر درصورتیکه نظر کارشناسی بر این باشد که تاثیر مؤثری در درمان دارند که بیمه ها می توانند در این خصوص تجدید نظر، ورود پیدا کنند. معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به اینکه تعداد قابل توجهی از مراکز درمان ناباروری طرف قرار داد بیمه سلامت هستند، عنوان کرد: هم اکنون ۵۶ مرکز دولتی، ۴۴ مرکز خصوصی و حدود ۳۰ مرکز عمومی مستقل و غیر مستقل با بیمه سلامت طرف قرار داد هستند که نسبت به سال قبل تعداد این مراکز افزوده شده است. وی اظهار داشت: روند پرداخت ها به مراکز بموقع بوده و مشکلی در این خصوص وجود ندارد؛ طبق تعهدات ۹۰ درصد هزینه ها در بحث ناباروری پوشش داده می شود. تابحال در ۶ ماه ابتدای سال با اجرای قانون جوانی جمعیت بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان برای خدمات در ارتباط با ناباروری هزینه شده است. رضایی افزود: تعرفه ها در شورایعالی بیمه تعریف شده و مصوب هیأت وزیران است، امیدواریم در سال ۱۴۰۲ به دغدغه های عرضه دهندگان خدمت در این خصوص توجه گردد. خوشبختانه تعامل مثبتی میان مراکز عرضه دهنده خدمت و بیمه سلامت وجود دارد.

1401/07/26
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , پزشكی