کرونا هنوز وضعیت اضطراری بهداشت جهانی است

کرونا هنوز وضعیت اضطراری بهداشت جهانی است به گزارش بیمارستان دی، سازمان جهانی بهداشت (WHO) تصریح کرد که کووید-۱۹ هنوز یک وضعیت اضطراری بهداشت جهانی است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (چهارشنبه) اعلام نمود: همه گیری کووید-۱۹ همچنان بعنوان وضعیت اضطراری بهداشت جهانی طبقه بندی می شود.
"تدروس آدهانوم" - دبیر کل سازمان جهانی بهداشت - اظهار داشت: کمیته اضطراری کووید-۱۹ بر احتیاج به تقویت نظارت و گسترش دسترسی به تست های غربالگری، روش های درمانی و واکسن برای افرادی که بیشتر در معرض خطر مبتلا شدن به بیماری هستند، تصریح کرد: لازم است تمامی کشورها برنامه های ملی برای مقابله با بیماری و واکنش به آنرا به روز کنند.
این کمیته تاکید کرده است که روند کنترل بیماری بهتر شده است اما جهان باید هوشیار باشد چونکه کروناویروس غیرقابل پیشبینی است.
به گزارش cbsnews، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت هم در اظهاراتی اظهار داشت: در حالیکه وضعیت جهانی شیوع بیماری به وضوح از زمان آغاز همه گیری بهتر شده با این وجود ویروس همچنان درحال تغییر است.

1401/07/28
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , درمان , دسترسی