معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی لرستان:

زیرمیزی بطور معمول در گروههای جراحی بیشتر مشهود است

زیرمیزی بطور معمول در گروههای جراحی بیشتر مشهود است به گزارش بیمارستان دی، لرستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: زیرمیزی بطور معمول در گروههای جراحی بیشتر مشهود است.

دکتر علی بختیاری در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: زیرمیزی موضوعی است که قابل انکار نیست به خاطر مشکلاتی که در تعرفه های پزشکی وجود دارد زمینه برای مساله زیرمیزی به وجود آمده است.
وی افزود: موضوع زیرمیزی بطور معمول در گروههای جراحی بیشتر مشهود است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: اگر مشخصا مواردی از زیرمیزی مشهود است نیاز بوده که با ارائه مستندات در سامانه ۱۹۰ این مهم ثبت گردد تا همکاران پیگیری کنند.
بختیاری بیان کرد: در مواردی بعد از بازرسی ها به موارد زیرمیزی مواجه می شویم و در مواردی شاکی وجود دارد که اینجا نقش شاکی پررنگ تر است و چنانچه زیرمیزی اثبات شود با فرد خاطی برخود خواهد شد.
وی ادامه داد: بطور معمول در بیشتر مواقع زیرمیزی اثبات می شود و طرفین یا بهم رضایت می دهند و چنانچه رضایتی نباشد فرد خاطی را به تعزیرات حکومتی معرفی می نماییم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: سامانه ۱۹۰ برای رسیدگی به شکایت همه دستگاه های اجرائی که قسمتی از آن علوم پزشکی است.
بختیاری بیان کرد: باوجود وجود جرائم سنگین برای برخورد با زیرمیزی باز در مواردی این مشکل دیده می شود.

1401/07/29
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , جراحی , درمان