توزیع ۳ و نیم میلیون آنتی بیوتیک وارداتی از فردا در شبکه دارویی

توزیع ۳ و نیم میلیون آنتی بیوتیک وارداتی از فردا در شبکه دارویی بیمارستان دی: به گزارش بیمارستان دی، سخنگوی وزارت بهداشت اظهار داشت: توزیع ۵۰ میلیون تن آنتی بیوتیک وارداتی از روز شنبه شروع شده و به میزان کافی در دسترس مردم قرار می گیرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، پدرام پاک آیین در اینباره اظهار داشت: ساعت یک و ۳۰ دقیقه صبح شنبه ۵۰ تن محموله دارو شامل ۳.۵ میلیون عدد انواع سوسپانسیون آنتی بیوتیک اطفال، آموکسی سیلین، کوآموکسی کلاو، سفکسیم، سفالکسین و آزیترومایسین از راه هند وارد کشور می شود.
وی اظهار داشت: با هماهنگی های صورت گرفته توسط وزارت خانه های بهداشت و خارجه، این محموله صبح شنبه وارد کشور شده و از شنبه وارد شبکه توزیع و عرضه دارو می شود.
براساس گزارش وبدا و به قول پاک آیین، این محموله با هماهنگی وزارت بهداشت و با هدف تنظیم بازار دارو به کشور وارد شده است. سیاست وزارت بهداشت، پشتیبانی از تولید داخلی دارو است، اما هر گاه نیاز بازار توسط تولید کنندگان تأمین نشود، برای تأمین این نیاز و تنظیم بازار، مجوز وارادات دارو صادر خواهد شد.

1401/08/07
تگهای خبر: بهداشت , دارو , وزارت بهداشت