با امضای تفاهمنامه همكاری؛

تجهیزات پزشکی بیماران مبتلا به سرطان آسان تر تامین می شود

تجهیزات پزشکی بیماران مبتلا به سرطان آسان تر تامین می شود بیمارستان دی: موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان و مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور بمنظور دسترسی بهتر بیماران مبتلا به سرطان برای تامین تجهیزات مورد نیاز، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، داود نیکی معاون لجستیک و زیرساخت مؤسسه کنترل سرطان ایرانیان، اظهار داشت: این تفاهم نامه در جهت ارتقای مراقبت های حمایتی - تسکینی امضا شده که بر مبنای آن برای تأمین بخشی از تجهیزات مورد نیاز بیماران مبتلا به سرطان در منزل، از ظرفیت مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی تهران استفاده خواهد شد. وی، هم افزایی برای کمک های مؤثرتر به درمان بیماران مبتلا به سرطان و تسهیل در تأمین تجهیزات پزشکی آنان را از امتیازات این تفاهم نامه بر شمرد و اضافه کرد: امضای این تفاهم نامه به نفع بیماران و خانواده های آنان خواهد بود و از این طریق بخشی از درد، رنج و هزینه های آنان پوشش داده می شود. معاون لجستیک و زیرساخت مؤسسه نیکوکار ی کنترل سرطان ایرانی ها (مکسا)، تاکید کرد: تلاش ما توانمندسازی خانواده ها برای مراقبت بهتر از بیماران مبتلا به سرطان در منزل است تا کیفیت زندگی آنان در کنار خانواده ها افزایش یابد. نیکی با اشاره به اینکه بخش تجهیزات مکسا کار خویش را با خرید یک دستگاه اکسیژن ساز آغاز کرده است، اضافه کرد: تا به امروز بیشتر از ۵۰ دستگاه اکسیژن ساز، ۵۰ تخت بیمارستانی، بیشتر از ۵۰ ویلچر و ۱۰۰ تشک مواج و واکر به این بخش اضافه شده که تماماً توسط خیرین تأمین شده است. وی اظهار داشت: ارزش کار خیرین زمانی مشخص می شود که بدانیم، قیمت یک دستگاه اکسیژن ساز ۲۳ میلیون و تخت بیمارستانی از ۳ تا ۳۰ میلیون تومان است. البته جامعه خیرین همواره تاکید می کنند کمک های آنان بدون هیچ منتی و اغلب بدون نامی از آنها عرضه شود. مدیر لجستیک و زیرساخت مکسا با اشاره به اینکه طب حمایتی و تسکینی مدل جدیدی است که در کشور پیاده می شود و در دنیا هم سابقه چندانی ندارد، اضافه کرد: هم اکنون بخش بستری مکسا در بیمارستان های فیروزگر و حضرت فاطمه (س) فعال است. وی، شرط امکان تحویل تجهیزات به بیماران مبتلا به سرطان را فارغ از جنس، دین، مذهب، سن و ملیت دانست و اظهار داشت: متقاضیان استفاده از این خدمات باید پاتولوژی بیمار خویش را در مکسا به ثبت برسانند و بعد از تشکیل پرونده و ویزیت بیمار توسط پزشک یا پرستار بر مبنای نیاز خانواده و بیمار تجهیزات و وسایل مورد نیاز تحویل آنان داده خواهد شد. نیکی اضافه کرد: استفاده از تجهیزات هم فرایند آموزشی دارد که توسط همکاران مکسا به خانواده بیمار داده می شود. معاون لجستیک و زیر ساخت مکسا با تکیه بر این که مزیت و مبحث مهم، نبود ارتباط مالی بین مکسا، بیماران و خانواده های آنها است، اظهار داشت: تأمین مالی توسط خیرین است و مکسا هیچ ارتباط مالی با خانواده بیماران مبتلا به سرطان ندارد. نیکی، مدت این تفاهم نامه را یک سال اعلام نمود و اضافه کرد: این تفاهم نامه تا سه سال قابل تمدید است. لازم به ذکر است، اغلب تجهیزات مورد استفاده بیماران مبتلا به سرطان در منزل شامل تخت بیمارستانی، اکسیژن ساز، ویلچر، تشک مواج، ساکشن، واکر و توالت های سیار است. مکسا در تهران در سه بخش بیمارستانی در بیمارستان های فیروزگر، حضرت فاطمه (س) و شریعتی خدمات عرضه می دهد. اصفهان قدیمی ترین شعبه مکسا است و در مراکز مشهد، قم، کرمان و کاشان هم بیماران مبتلا به سرطان را زیر پوشش دارد.

1401/08/09
تگهای خبر: آموزش , بیمارستان , پرستار , پزشك