شناسایی 360 بیمار جدید کرونا در کشور

شناسایی 360 بیمار جدید کرونا در کشور بیمارستان دی: بنابر اعلام وزارت بهداشت در شبانه روز گذشته 360 بیمار کووید 19 در کشور شناسایی شدند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، از روز گذشته تا امروز ۱۶ آبان ۱۴۰۱ و برمبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۶۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۶۰ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۸ هزار و ۵۰۲ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خودرا از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۶۰۰ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۳۳ هزار و ۱۳۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۹۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۴ میلیون و ۴۲۰ هزار و ۷۸۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
همین طور تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۲۶ هزار و۲۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۳۲ هزار و ۷۱۵ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۴۶ هزار و ۷۴۷ نفر نیز دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را در کشور تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵ هزار و ۴۸۹ دُز رسید. در شبانه روز گذشته نیز ۳ هزار و ۷۲۹ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
هم اکنون یک شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

1401/08/17