پیگیری گزارش مهر؛

توسعه بنا و افزایش خدمات در درمانگاه گرمسار

توسعه بنا و افزایش خدمات در درمانگاه گرمسار به گزارش بیمارستان دی، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان اظهار داشت: برای دعوت و به کارگیری پزشکان متخصص در درمانگاه گرمسار و اصلاح و افزایش بنای این درمانگاه اقدامات جدی در دست اقدام است.

خبرگزاری مهر، گروه استان ها: محمدکاظم امیدیان پیرو درج گزارشی در مورد مشکلات موجود در درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان گرمسار در خبرگزاری مهر استان سمنان ضمن تشکر از پیگیری این رسانه برای رفع مشکلات مردمی بخصوص در حوزه سلامت که بسیار مهم و مؤثر است، بیان داشت: درمانگاه تأمین اجتماعی گرمسار هم اکنون با تمامی ظرفیت های موجود در قسمت های ویزیت پزشک عمومی، مامایی، تزریقات و پانسمان، داروخانه، لابراتوار و رادیولوژی به صورت میانگین ماهانه به حدود ۱۳ هزار نفر از مراجعان خدمات عرضه می کند.
وی با اشاره به اینکه این درمانگاه به صورت شبانه روزی درحال فعالیت بوده و راه اندازی بیمارستان ملکی منوط به ابلاغ ضوابط و دستورالعمل های سازمانی است که هم اکنون شامل گرمسار نمی گردد، اضافه کرد: در مورد پرداخت حق بیمه هم قابل ذکر است که از مبلغی که بیمه شدگان بعنوان حق بیمه پرداخت می کنند تنها یک دهم آن اختصاص به حوزه درمان داشته و مابقی بعنوان ذخیره صندوق بازنشستگی و از کارافتادگی بیمه شده منظور می شود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان افزود: عمده مشکلی که از طرف بیمه شدگان شهرستان گرمسار مطرح می شود عدم عرضه خدمات تخصصی در این مرکز است که این مورد هم بارها به صورت اقدامات چندجانبه از سوی ریاست درمانگاه و هم ستاد استان پیگیری شده که از آن جمله میتوان به برگزاری فراخوان های مختلف جذب پزشک متخصص، دیدار و طرح مبحث با مقامات شهرستانی، استانی و سازمانی، دعوت از پزشکان متخصص هم استانی در جلسات هم اندیشی و.. اشاره نمود.

امیدیان ضمن اشاره به عدم رغبت حضور پزشکان، بیان داشت: باوجود اقدامات گسترده انجام شده به علل مختلفی همچون گرایش به حضور پزشکان در پایتخت، عدم وجود جاذبه شهری و درمانی، تفاوت تعرفه های سازمانی با بخش های خصوصی و …، پزشکان متخصص از پیشنهادات همکاری استقبال نکردند.
وی در رابطه با دارو هم بیان نمود: در زمینه عرضه خدمات دارویی هم این مورد قابل ذکر است که تمامی داروهای قابل عرضه بر مبنای دستورالعمل های دارویی سازمان و با عنایت به نوع خدمات پزشکان حاضر در واحدهای درمانی تابعه موجود است اما گاهی بر اثر کمبود دارو و یا مواد اولیه تولید دارو به صورت سراسری سهمیه داروهای مراکز درمانی سازمان هم موقتاً کم یا قطع می شود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان اضافه کرد: لازم به ذکر است باوجود وجود مشکلات کلان در حوزه درمان کشور که بر واحدهای سازمان تأمین اجتماعی هم تأثیرگذار است تمامی تلاش مدیریت درمان استان بر رفع نقصان ها و عرضه خدمات مطلوب بوده که در این حوزه هم اقداماتی برای دعوت و به کارگیری پزشکان متخصص در درمانگاه گرمسار و پیگیری اصلاح و افزایش بنای این درمانگاه به صورت جدی در دست اقدام است.
امیدیان بیان داشت: امید است با همراهی تمامی مسؤلان، موثران و هم اصحاب رسانه که می توانند با بررسی دقیق و جامع از وضعیت موجود و دریافت و انعکاس نظرات و پیشنهادات سازنده یاریگر متولیان امر درمان تأمین اجتماعی در استان باشند هرچه سریع تر مشکلات و نقصها موجود رفع گردد.
خبرگزاری مهر استان سمنان چندی پیش گزارشی با عنوان چالش های درمانی در گرمسار / کمبود در سایه بی توجهی مسؤلان در رابطه با مشکلات درمانگاه تأمین اجتماعی گرمسار به رشته تحریر درآورده بود.

1401/08/18
تگهای خبر: بیمارستان , بیمه , پزشك , خدمات