تازه ترین آمار مبتلایان و فوت شدگان کرونا در جهان

تازه ترین آمار مبتلایان و فوت شدگان کرونا در جهان بیمارستان دی: بنابر تازه ترین آمار رسمی همه گیری کرونا، مجموع مبتلایان به بیماری کووید-19 در جهان تا حالا به 642 میلیون و 882 هزار و 84 نفر رسیده و مرگ شش میلیون و 625 هزار و 526 بیمار کووید- 19 نیز تایید شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، برمبنای تازه ترین داده ها در جدول پاندمی کرونا، طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۷۶ هزار و ۴۴۴ ابتلای جدید به کووید در جهان ثبت و به آمار قبلی افزوده شده است.
همین طور بر طبق جدول جهانی "ورلداُمتر"، آمریکا با بیش از ۱۰۰.۱ میلیون مبتلا و عبور از ۱.۱ میلیون قربانی همچنان در صدر لیست کشورهای درگیر با این بیماری قرار دارد.
در اروپا نیز اکنون فرانسه با ثبت بیش از ۳۷.۳ میلیون مبتلا تا این لحظه رکورددار مبتلاشدن در میان کشورهای این منطقه است و روسیه با گذشتن از آمار ۳۹۱ هزار قربانی، اکنون بالاترین رقم مرگ و میر کرونائی را در میان کشورهای اروپایی دارد.
بنابر جدول به روز شده در پایگاه اطلاع رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که بر اساس گزارش های رسمی بالاترین آمارها را تا حالا داشته اند تا بامداد امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:
# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان ۱ ایالات متحده ۱۰۰، ۱۶۲، ۵۱۹ ۱، ۱۰۲، ۵۰۵ ۲ هند ۴۴، ۶۷۰، ۰۱۷ ۵۳۰، ۵۷۴ ۳ فرانسه ۳۷، ۳۳۴، ۶۳۵ ۱۵۸، ۱۶۳ ۴ آلمان ۳۶، ۲۰۵، ۴۰۵ ۱۵۶، ۶۱۳ ۵ برزیل ۳۵، ۰۶۰، ۰۲۰ ۶۸۸، ۹۹۴ ۶ کره جنوبی ۲۶، ۵۵۸، ۷۶۵ ۳۰، ۰۳۱ ۷ ایتالیا ۲۴، ۰۳۱، ۵۳۸ ۱۸۰، ۵۱۸ ۸ انگلیس ۲۳، ۹۷۷، ۶۳۷ ۱۹۶، ۲۴۱ ۹ ژاپن ۲۳، ۶۹۴، ۰۶۳ ۴۸، ۱۵۹ ۱۰ روسیه ۲۱، ۵۳۱، ۰۱۲ ۳۹۱، ۳۹۵ همین طور ایران با مجموع هفت میلیون و ۵۵۹ هزار و ۲۵۸ مورد مبتلاشدن و ۱۴۴ هزار و ۶۲۵ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ هم اکنون در رتبه هجدهم در جدول جهانی کرونا قرار دارد.
روند افزایش آمار مبتلاشدن به بیماری کووید-۱۹ که تا حالا در ۲۲۸ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می گیرد.
در این لینک مشروح آمار فراگیریِ ویروس کرونا در جهان و جدول حاوی تمام جزییات آماری در همه کشورها و مناطق درگیر کرونا بروزرسانی می شود.

1401/08/29
تگهای خبر: امداد , بیماری