معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو مطرح كرد

خودداری برخی شرکت های خارجی به بهانه تحریم از فروش دارو و تجهیزات پزشکی به ایران به گزارش بیمارستان دی، رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: برخی از بیماران به سبب محدودیت ها و اعمال تحریم های ناجوانمردانه به دارو دسترسی ندارند و برخی شرکت های خارجی به بهانه تحریم از فروش دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی به ایران خودداری می کنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا دکتر سید حیدر محمدی در پنجمین نشست نمایندگان سازمان های بین المللی مقیم ایران با وزیر و مدیران وزارت بهداشت ضمن تقدیر از سازمان های بین المللی بابت کمک در تامین قسمتی از دارو، تجهیزات پزشکی و شیرخشک در کشور اظهارکرد: ارتباط ما با سازمان های بین المللی مستقر در ایران مناسب می باشد و فهرست اقلام مورد نیاز به این سازمان ها ارائه می شود تا در حد توان خود به بیماران ایرانی کمک کنند.

وی اضافه کرد: هم اکنون بیش از ۹۸ درصد از داروهای مورد نیاز کشور، تولید داخلی است و اگر صنایع دارویی کشور چنین توانمندی نداشتند، مشخص نبود با اعمال تحریم های ناجوانمردانه چه سرنوشتی داشتیم؟

معاون وزیر بهداشت اشاره کرد: در تامین خیلی از محصولات نهایی دارویی خصوصاً در راه انتقال ارز، نظام بانکی وابسته به تحریم، هزینه بالا و طولانی شدن مسیر انتقال ارز مشکلاتی وجود دارد در صورتیکه بیمارانی که به این داروها نیاز دارند، هیچ دخالتی در سیاست های خصمانه دشمنان ندارند.

به گزارش وبدا، محمدی اشاره کرد: بارها مشکلات تامین دارو را به گوش شرکت های خارجی تولید کننده رسانده ایم اما تعدادی از آنها از فروش دارو برای بیماران ایرانی خودداری می کنند که کمک سازمان های بین المللی برای تامین داروهای مورد نیاز بیماران می تواند راهگشا باشد و از سویی از نمایندگان این سازمان ها می خواهیم که مشاهدات خودرا در مجامع بین المللی مطرح کنند تا همگان بدانند که تحریم ها به بیماران ایرانی لطمه رسانده است.

1401/09/10
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , دارو