در گفت وگو با بیمارستان دی مطرح شد

تکمیل پزشکی خانواده در شهرهای زیر 20 هزار نفر به زودی

تکمیل پزشکی خانواده در شهرهای زیر 20 هزار نفر به زودی به گزارش بیمارستان دی، معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن اشاره به این که احیانا طی سه ماه آینده مبحث نظام ارجاع و پزشکی خانواده در جمعیت روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر تکمیل می شود، اظهار داشت: از آنجاییکه حالا فصل بودجه بندی است امیدواریم مجلس محترم همانند گذشته به خوبی با ما همراهی کنند تا پروژه به شکل کامل اجرایی شود.

دکتر حسین فرشیدی در گفتگو با ایسنا، ضمن اشاره به این که هم اکنون یکی از کارهای بسیار مهم وزارت بهداشت مبحث پزشکی خانواده است، اظهار داشت: این برنامه ای است که سالها است بر روی آن کار می شود و الان هم این مورد با جدیت از جانب شخص وزیر بهداشت پیگیری می شود.
وی ادامه داد: هم اکنون در جمعیت روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت بیشتر از ۸۵ درصد کار پیش رفته است؛ مقداری در قسمت ارجاع مشکلاتی داریم که تلاش در مرتفع ساختن این مشکلات داریم تا ظرف سه ماه آتی در این جمعیت حدود ۳۰ میلیون نفره بتوانیم مبحث نظام ارجاع را تکمیل نماییم.
او با تکیه بر ضرورت تأمین اعتبارات برای تکمیل نظام ارجاع در جمعیت روستایی، عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، خاطرنشان کرد: با تأمین اعتبار ان شاءالله برای سال آینده خبرهای خوبی در جهت اجرای این پروژه در سطح کشور داشته باشیم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، افزود: این کار در استان فارس و مازندران در حال اجرا می باشد و ان شاءالله با پوشش ضعف های فعلی بتوانیم بزودی و در سال آتی کل جمعیت کشور را زیر پوشش نظام ارجاع ببریم.
او گلایه پزشکان فعال در حوزه پزشکی خانواده در زمینه پرداخت حق و حقوق را پاشنه آشیل این طرح خواند و بیان نمود: باید بتوانیم به منابع مالی پایدار دسترسی داشته باشیم تا وقتی پزشکان و یا مراقبین سلامت وارد طرح می شود بتوانند دریافتی های مناسبی داشته باشند.
فرشیدی در پاسخ به سوالی در رابطه با بودجه مورد نیاز برای تکمیل مبحث پزشکی خانواده و نظام ارجاع، اظهار نمود: باید کارهای کارشناسی صورت گیرد تا بتوان رقم نهایی را اعلام نمود اما از آنجاییکه حالا فصل بودجه بندی است امیدواریم مجلس محترم همانند گذشته به خوبی با ما همراهی کنند تا پروژه به شکل کامل اجرایی شود.

1401/09/18
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , دسترسی