با دستور قضایی صورت گرفت؛

ترخیص فوری 200 هزار سرم از بندر شهید رجایی بندرعباس

ترخیص فوری 200 هزار سرم از بندر شهید رجایی بندرعباس به گزارش بیمارستان دی، رئیس کل دادگستری هرمزگان از ترخیص فوری محموله ۲۰۰ هزار عددی سرم از بندر شهید رجایی بندرعباس با دستور ویژه قضایی و برای تأمین نیاز کشور اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مجتبی قهرمانی از ترخیص محموله ۲۰۰ هزار عددی سرم در جهت اجرای دستور رئیس قوه قضاییه در خصوص ورود دستگاه قضایی به مسأله کمبود دارو و کمک به دولت در امر کنترل بازار اطلاع داد. قهرمانی عنوان کرد: با عنایت به اخبار در ارتباط با کمبود سرم در مراکز درمانی و داروخانه های بعضی از استان ها و درخواست صاحبان کالا برای ترخیص محموله بزرگ سرم موجود در بندر شهید رجایی بندرعباس، دستور ویژه قضایی برای ترخیص فوری این محموله ۲۰۰ هزار عددی سرم صادر شد و در نتیجه آن، محموله مذکور، امروز جمعه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۱ برای تأمین نیاز کشور به استانهای مختلف ارسال شد. وی تصریح کرد: با عنایت به اهمیت موضوع، مأموریت ویژه ای هم به دادستان مرکز استان و قاضی ویژه بنادر و گمرکات داده شد تا با همکاری مسؤلان بندر شهید رجایی بندرعباس و دیگر دستگاههای متولی، ضمن اتخاذ تدابیر لازم برای ترخیص یکسره و بدون هیچگونه ایستایی و معطلی این محموله سرم، بر مراحل ارسال تا تحویل آن به مراکز درمانی نظارت کنند. رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به اینکه این دستور قضایی با عنایت به نیاز فوری مراکز درمانی کشور به این اقلام دارویی صادر گردیده است، تاکید کرد: دستگاه قضایی در جهت وظایف ذاتی خود به منظور نظارت بر حسن اجرای قوانین و صیانت از حقوق عمومی، از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.

1401/09/21
تگهای خبر: دارو , داروخانه , درمان , دستگاه