تصفیه خون با گیاه بابا آدم

تصفیه خون با گیاه بابا آدم به گزارش بیمارستان دی، لرستان یک کارشناس ارشد گیاهان دارویی با اشاره به اینکه ریشه گیاه بابا آدم می تواند خون را تصفیه کند، اظهار داشت: این گیاه برای تصفیه مواد زائد خون به کبد کمک می نماید و کلیه ها آنها را از بدن خارج می کنند.

نیما زیوداری در گفتگو با ایسنا اظهار نمود: گیاه بابا آدم که نامهای دیگر آن فیل گوش و آراقیطون است یکی دیگر از گیاهان است که دارای فواید درمانی و خواص دارویی است.
وی افزود: این گیاه دارویی یک گیاه علفی و دو ساله است و به حالت وحشی در مناطق معتدل و مرطوب در آسیا و اروپا رشد می کند.
زیوداری در ارتباط با خواص این گیاه دارویی اظهار داشت: برگ های گیاه بابا آدم بزرگ و پهن هستند و حالت افتاده به سمت ساقه دارند و این گیاه دارویی به پوست مار شباهت دارد و پوشیده از کرک های خشن و زبر است.
این کارشناس ارشد گیاه شناسی بیان نمود: از خواص بابا آدم اینست که برای درمان سرگیجه و روماتیسم میتوان از جوشانده برگ آن بهره برد.
وی افزود: بهبود نقرس، تسکین درد سیاتیک، درمان چاقی، تسریع هضم غذا و درمان التهاب از دیگر خواص بابا آدم هستند.
زیوداری ضمن اشاره به اینکه طبع گیاه بابا آدم سرد و خشک است، خاطرنشان کرد: یکی دیگر از خواص بابا آدم برای سلامت پوست است.
این کارشناس ارشد گیاه شناسی اظهار داشت: برای درمان جوش و آکنه می توانید هر شش ساعت یک مرتبه دمنوش ریشه یا گیاه بابا آدم را بنوشید، همینطور برای لایه برداری از پوست می توانید به صورت منظم و روزانه صورت خویش را با دمنوش، جوشانده یا عرق بابا آدم ماساژ دهید.
وی اظهار داشت: خاصیت بابا آدم برای مو به این صورت است که سبب تقویت فولیکول ها و درنتیجه افزایش سرعت رشد مو شده و از ریزش موها جلوگیری می کند.
زیوداری اضافه کرد: یکی از روش هایی که به کمک آن می توانید از خواص بابا آدم برای مو بهره ببرید اینست که مقدار مساوی از سبوس، بابا آدم، علف لیمو، رزماری، حنا، شلتوک برنج و گیاه دم اسبی را پودر کنید و به این ترکیب دو عدد تخم مرغ هم اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب کرده و آنرا به مدت یک شب تا بامداد روی موهای خود بگذارید.
این کارشناس ارشد گیاه شناسی اظهار داشت: روش دیگر استفاده از روغن بابا آدم است به این صورت که موها و پوست سر خویش را به خوبی با روغن بابا آدم ماساژ دهید و بگذارید برای دو ساعت روی موهایتان بماند، سپس موهای خویش را با شامپو شسته و آبکشی کنید.
وی ضمن اشاره به اینکه ریشه گیاه بابا آدم می تواند خون را تصفیه کند، اظهار نمود: این گیاه برای تصفیه مواد زائدخون به کبد کمک می نماید و کلیه ها این مواد زائد را از بدن خارج می کنند.
زیوداری اضافه کرد: همینطور گیاه باباآدم می تواند گرفتگی سیستم تنفسی را درمان و به دفع دی اکسید کربن کمک نماید، علاوه برآن این داروی گیاهی در درمان گرفتگی در عملکرد دفع ادرار کمک و مانع از تشکیل سنگ کلیه می شود.
این کارشناس ارشد گیاه شناسی بیان نمود: از دیگر خواص بابا آدم یا فیل گوش دفع اسید اوریک از بدن است که گیاه فیل گوش با داشتن این خاصیت سبب افزایش بهبود در بیماران مبتلا به نقرس می شود.
وی ضمن اشاره به اینکه عرق بابا آدم خواص فراوانی دارد، خاطرنشان کرد: یکی از خواص این عرق مرتفع ساختن التهاب مفاصل است، همینطور می تواند سبب تسکین درد کمر شود.
زیوداری ضمن اشاره به اینکه یکی دیگر از خواص عرق بابا آدم تقویت سیستم ایمنی است، افزود: عرق این گیاه سبب درمان سرماخوردگی، بهبود ایدز، درمان التهاب، درمان ذات الریه و بهبود روماتیسم می شود.
این کارشناس ارشد گیاه شناسی ضمن اشاره به اینکه برای تصفیه خون و درمان چاقی هم می توانید از عرق بابا آدم یا فیل گوش استفاده کرد، اضافه کرد: این عرق خاصیت ضد پیری داشته و سبب شفافیت پوست شما می شود.
وی خاطرنشان کرد: ادرارآوری و افزایش تعریق از دیگر خواص عرق بابا آدم است که از این طریق به دفع آب از بدن کمک کرده و سبب بهبود هضم غذا شده و دستگاه گوارش را سم زدایی می کند.
زیوداری افزود: درمان فشار خون بالا، رفع یبوست، درمان قند خون و کلسترول از دیگر خواص عرق بابا آدم هستند.
این کارشناس ارشد گیاه شناسی اظهار داشت: گیاه بابا آدم هم مانند سایر گیاهان دارویی در کنار تمام فواید و خواصی که برای سلامتی دارد در صورتیکه بیش از حد مصرف شود مضراتی دارد که ازجمله آن می تواند به ایجاد خشکی دهان، سردرد، تهوع، اسهال، بی قراری و آلرژی اشاره نمود.
وی تاکید کرد: مصرف گیاه باباآدم برای افراد دیابتی که انسولین مصرف می کنند و افرادی که فشار خون پایینی دارند ممنوع بوده و استفاده زیاد و طولانی مدت از بابا آدم می تواند باعث اختلال در دید و ضعف قوای بینایی شود.

1401/10/05
تگهای خبر: التهاب , امداد , دارو , درمان