در گفت وگو با بیمارستان دی مطرح شد

۴۰درصد درمان های ناباروری در مراکز جهاد دانشگاهی

۴۰درصد درمان های ناباروری در مراکز جهاد دانشگاهی به گزارش بیمارستان دی، مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا، ضمن اشاره به مشکلاتی که برای پرداخت هزینه های درمان ناباروری با بیمه ها وجود دارد، اظهار داشت: این که بیمار کلی هزینه کند اما پس از آن تازه به دنبال دریافت اسناد باشد که پول را از بیمه بگیرد، پیچیده و دلسرد کننده است.

دکتر علی صادقی تبار در گفتگو با ایسنا، ضمن اشاره به این که بیمه ها حالا باید تا ۹۰ درصد هزینه درمان ناباروری را پرداخت کنند، اظهار داشت: ولی متاسفانه بروکراسی های دست و پا گیر سازمان های بیمه گر سبب گشته است که علیرغم بودجه خوبی که دولت به درمان ناباروری اختصاص داده، این بودجه به درستی به دست مردم نرسد.
وی ادامه داد: به عبارتی درمان ناباروری یک درمان گسترده و گروهی است و سازمان بیمه این روال را دارد که باید برای هر اقدامی یک سند تولید شود و طبیعتا مستندات فراوانی باید برای درمان یک زوج تهیه شود که ماه ها زمان می برد این مستندات تکمیل شود.
او ضمن اشاره به این که مرکز درمان ناباروری ابن سینا در این حوزه پیش رو بوده است، خاطرنشان کرد: اما به علت این بروکراسی پیچیده سایر مراکز درمان ناباروری به خدمات بیمه ای اقبال نشان نمی دهند؛ ازاین رو حتما لازم است یک بازبینی در نحوه تعامل بیمه ها با مراکز درمانی ناباروری صورت گیرد. در همین راستا ما طرحی جامع به مجلس محترم داده ایم تا بتوان از این ظرفیت به درستی بهره برد.

مدیرمرکز درمان ناباروری ابن سینا ضمن اشاره به این که قریب به ۴۰ درصد درمان های ناباروری کشور را مراکز جهاددانشگاهی انجام می دهند، خاطرنشان کرد: بنابراین ما طرحی به مجلس شورای اسلامی ارئه کردیم تا ۴۰ درصد بودجه ای که برای پشتیبانی از درمان ناباروری در اختیار سازمان های بیمه گر قرار می دهند را برای یک سال به شکل آزمایشی در اختیار ما بگذارند تا این بودجه را با ساز و کاری بدون بروکراسی پیچیده و به شکل کم هزینه در اختیار بیمارانی که به مراکز جهاددانشگاهی رجوع می کنند قرار دهیم و بعد از یک سال گزارش عملکرد خود از اثربخشی مبحث را اعلام نماییم.

او تصریح کرد: امروزه گفته می شود که ۹۰ درصد هزینه های درمان زوج نابارور را سازمان های بیمه پوشش می دهند که ما معتقدیم به آسانی می شود این بودجه را بمحض ثبت نام یک زوج نابارور در یک مرکز درمانی با اسکن شناسنامه ها و عقدنامه و ثبت کد ملی و تایید متخصص زنان و زایمان مورد تایید وزارت بهداشت، در اختیار مرکز درمانی قرار داد. در عین حال زوج را باید رجیستر کرد تا به مرکز درمانی دیگری رجوع نکنند. این که بیمار کلی هزینه کند اما پس از آن تازه به دنبال دریافت اسناد باشد که پول را از بیمه بگیرد، پیچیده و دلسرد کننده است.

1401/10/19
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , ثبت نام , خدمات