مطالعات نشان می دهد؛

داروی فشارخون در درمان اختلال استرس بعد از سانحه موثر است

داروی فشارخون در درمان اختلال استرس بعد از سانحه موثر است بیمارستان دی: دانشمندان می گویند شواهد جدیدی وجود دارد که نشان میدهد یک داروی فشار خون قدیمی می تواند درمانی برای کاهش اثرات ناشی از اختلال استرس بعد از سانحه باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، کلونیدین به طور معمول به عنوان یک داروی فشار خون بالا استفاده می شود. این دارو قبلاً هم در اختلال استرس بعد از سانحه مورد مطالعه قرار گرفته است برای اینکه کلونیدین روی گیرنده های آدرنرژیک در مغز عمل می کند.
تصور می شود این گیرنده ها در اختلال استرس بعد از سانحه فعال شده و در تحکیم یک حافظه لطمه زا نقش دارند.
«شین وانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی جورجیا، می گوید: «نتایج نشان میدهد که کلونیدین می تواند به تعداد قابل توجهی از افراد مبتلا به اختلال استرس بعد از سانحه و همین طور دلیلهای طولانی تر مانند جنگ و سایر خشونت ها، درمان فوری عرضه نماید.»
دانشمندان معتقدند که کارآزمایی های بالینی در مقیاس بزرگ برای تأثیر کلونیدین بر اختلال استرس بعد از سانحه ضرورت دارد. مطالعات آنها همین طور نشان میدهد که سایر روش های درمانی جدید با بررسی تأثیر فعال شدن پروتئین کلیدی به نام کوفیلین توسط داروهای موجود قابل شناسایی هستند.
مطالعات جدید به بررسی موش های اصلاح شده ژنتیکی و همین طور نورونهایی که از سلول های بنیادی انسان ناشی می شوند، که توانایی ساخت انواع سلول های زیادی را دارند، پرداختند.
محققان دریافتند در هیپوکامپ، مرکز یادگیری و حافظه، وجود یک محور جدید بر روی گیرنده آدرنرژیک به نام ɑ۲a برای حفظ خاطرات ترس که در آن شما یک مکان یا موقعیت، مانند محل تصادف رانندگی وحشتناک یا تیراندازی در مدرسه، ترس یا سایر احساسات پریشانی که از خاصیت های بارز اختلال استرس بعد از سانحه است، ضرورت دارد.

1401/10/22
تگهای خبر: استرس , پزشك , پزشكی , دارو