رئیس انجمن مراقبت های ویژه ایران:

کمبود ۱۲ هزار تخت ICU در کشور

کمبود ۱۲ هزار تخت ICU در کشور بیمارستان دی: رییس انجمن مراقبت های ویژه ایران، با اشاره به عبور از دوران سخت پاندمی کرونا، از کمبود فوق تخصص مراقبت های ویژه در کشور آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی امیرسوادکوهی، بامداد چهارشنبه ۲۱ دی ماه ۱۴۰۱ در هشتمین کنگره بین المللی مراقبت های ویژه ایران در مرکز همایش های بین المللی رازی تهران، اظهار داشت: پس از دو سال سخت کرونائی، لازم بود که بار دیگر همکاران مراقبت های ویژه دورهم جمع شوند تا آخرین اطلاعات و دستاوردهای رشته مراقبت های ویژه در دنیا، مورد بحث و بررسی قرار گیرد. رییس هشتمین کنگره بین المللی مراقبت های ویژه ایران، اضافه کرد: در طول سه روز برگزاری کنگره، تمامی اطلاعات این رشته برای همکاران ارائه خواهد شد. وی از بخش مراقبت های ویژه به عنوان قلب مرکز درمانی یاد کرد و اظهار داشت: همکاران ما در وضعیت سخت کرونائی، توانستند جان خیلی از هموطنان را نجات دهند و این جای تقدیر و تجلیل دارد. سوادکوهی اشاره کرد: امیدواریم جامعه قدردان زحمات و کوشش های جامعه پزشکی کشور باشد. رییس انجمن مراقبت های ویژه ایران، به رشته ICU در کشور اشاره نمود و اظهار داشت: رشته مراقبت های ویژه در کشور، رشته نوپا و جوانی است؛ اما به لحاظ علمی، از جایگاه خوبی در منطقه برخوردارست. سوادکوهی افزود: یکی از معضلات و چالش های بخش مراقبت های ویژه در کشور، کمبود تخت ICU است، بطوریکه حداقل ۱۲ هزار تخت مراقبت های ویژه کمبود داریم. رییس کنگره بین المللی مراقبت های ویژه ایران اضافه کرد: سهم تخت های ICU از تخت های بیمارستانی باید ۱۰ درصد باشد که هم اکنون اینطور نیست. یعنی از ۲۰۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور، باید ۲۰ هزار تخت متعلق به مراقبت های ویژه باشد که اینطور نیست و حداکثر ۸ هزار تخت ICU داریم.

1401/10/25
تگهای خبر: امداد , بیمارستان , پزشك , پزشكی