مهر خبر می دهد؛

بحران انسولین به اتمام رسید

بحران انسولین به اتمام رسید به گزارش بیمارستان دی، کمبود انسولین که تا چند ماه قبل به مرحله بحران رسیده بود، حالا به وفور در داروخانه ها یافت می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، برای آن دسته از بیماران دیابتی که انسولین تزریق می کنند، کمبود این دارو خیلی خطرناک می باشد. زیرا، عدم تزریق بموقع انسولین، مشکلاتی را رقم بزند که حتی سبب مرگ بیمار شود. از همین رو، لازم است دسترسی به انسولین برای این بیماران، سهل و آسان شود. طبق گزارش سازمان بیمه سلامت ایران، ماهانه ۸۰۰ هزار دوز انسولین در کشور مصرف می شود که نیاز بیماران از راه تولید داخل و واردات، تأمین می شود. حالا بررسی ها و گزارش ها، نشان داده است که میزان ذخیره انسولین در کشور به ۳ میلیون عدد رسیده است. در همین حال، داروخانه های منتخب هم با خرید و ذخیره انسولین برای سه ماه، توانسته اند از بحران کمبود انسولین عبور کنند. هم اکنون تولید انسولین قلمی از ۷.۵ درصد به ۱۳ درصد افزایش پیدا کرده است. از طرفی، پوشش بیمه ها از هزینه انسولین هم بگونه ای بوده که سبب رضایت بیماران شده است. به صورتی که سهم پرداختی بیماران از گران ترین انسولین که ۲۰۶ هزار و ۹۰۰ تومان قیمت دارد، فقط ۴، ۲۵۰ تومان است. در واقع، پوشش ۹۸ درصدی بیمه ها از انسولین، سبب شده تا بیماران در تهیه آن مشکل مالی نداشته باشند. بنابر اعلام سازمان بیمه سلامت ایران، نیاز بیماران به انسولین به صورت دقیق، رصد می شود تا مانع از خروج این دارو از چرخه مصرف در کشور شود. به نظر می آید، اقدامات سازمان بیمه سلامت ایران در جهت اجرای طرح نسخه الکترونیک و برنامه سازمان غذا و دارو، دست به دست هم داده تا بحران انسولین در کشور به پایان برسد.

1401/11/01
تگهای خبر: بیمه , دارو , داروخانه , دسترسی