اعضای بدن مرد دزفولی به ۳ بیمار اهدا شد

اعضای بدن مرد دزفولی به ۳ بیمار اهدا شد به گزارش بیمارستان دی، رئیس اداره تعالی خدمات بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار داشت: اهدای اعضای بدن یک مرد ۵۰ ساله دزفولی به سه بیمار نیازمند زندگی باردیگر ای بخشید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نظری با بیان این خبر اضافه کرد: کربلایی غلامرضا پالیزوان که آذرماه سالجاری بر اثر تصادف با مرگ مغزی به کما رفته بود بعد از گذشت یک ماه با موافقت بستگان برای اهدای عضو به بیمارستان گلستان اهواز منتقل شد.
وی افزود: بعد از آزمایشات موردنیاز، کلیه های مرحوم به پسر جوان ۱۸ ساله و مرد ۴۰ ساله و کبد به یک بانوی ۲۸ ساله زندگی باردیگر بخشید و خود هم جاودانه شد.
نظری اظهار داشت: اهدای عضو یکی از کارهای نیک و خداپسندانه ای است که در رأس اعمال باقیات و صالحات هر انسان قرار می گیرد و تا زمان حیات عضو اهدایی، حسنات جاریه برای فرد به حساب می آید.
وی بر ضرورت فرهنگ سازی و فراگیرسازی مساله اهدای عضو در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: افرادی که داوطلب اهدای عضو هستند می توانند از راه سایت اهدای عضو به آدرس http: //ehda.sbmu.ac.ir ثبت نام و کارت اهدای عضو دریافت نمایند.
نظری بیان نمود: برای کسب اطلاعات بیشتر هم میتوان به بیمارستان بزرگ دزفول رجوع و یا با شماره تلفن ۹-۴۲۴۲۳۰۴۱ تماس حاصل برقرار کرد.

1401/11/02
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , ثبت نام