معاون درمان وزارت بهداشت تاكید كرد؛

افتتاح پروژه های وزارت بهداشت نیازمند تامین نیرو است

افتتاح پروژه های وزارت بهداشت نیازمند تامین نیرو است بیمارستان دی: معاون درمان وزارت بهداشت، بهره برداری از پروژه های آماده افتتاح را مستلزم تامین نیروی انسانی این مراکز دانست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی، با اشاره به اهتمام وزارت بهداشت به ارائه خدمات عدالت محور، اظهار داشت: تلاش می نماییم تا هرچه سریع تر پروژه های نیمه تمام را به بهره برداری برسانیم تا مردم بتوانند از این خدمات بهره مند شوند. وی، تامین نیروی انسانی متخصص برای پروژه های جدید حوزه درمان را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: سالیانه ۲ هزار و ۸۰۰ متخصص در سطح کشور توزیع می شود. کریمی افزود: از سال قبل کارهای خوبی برای جذب و تبدیل وضعیت نیروها در وزارت بهداشت شروع شده و در حال انجام می باشد که خبرهای خوبی را در آینده نزدیک شاهد خواهیم بود. وی با اعلان اینکه رویکرد وزارت بهداشت، عدالت و تعالی سلامت در کشور است، اظهار داشت: عدالت به این معنا است که شهرهایی که از نظر بهداشت و درمان جا مانده اند را به سطح بالایی برسانیم. کریمی با اعلان اینکه در دوران کرونا نیز کوشش های فراوانی در عرصه سلامت از جانب کادر بهداشت و درمان به منصه ظهور رسید، اضافه کرد: با وجود این که کشورهای دیگر اکنون نیز با مشکلات بیماری کرونا مواجهند وزارت بهداشت با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، مسئولین و همراهی مردم واکسیناسیون عمومی را انجام داد و با افزایش ایمنی جامعه توانست بیماری کرونا را مدیریت کند. وی از افتتاح بیش ۲۰۰۰ پروژه بهداشتی و درمانی در ماه های آتی در سطح کشور آگاهی داد و اظهار داشت: پشتیبانی از کادر زحمت کش در دستور کار ما قرار دارد تا بتوانیم قدردان زحمات همکارانمان در زمینه بهداشت و درمان باشیم. کریمی، کوشش برای صدور مجوز استخدام پرستاران و کادر درمان، توسعه صندوق حمایتی بیماران صعب العلاج، پوشش همگانی و بیمه رایگان ۶ میلیون نفر و تحقق نسخه نویسی الکترونیکی در حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد را همچون اقدامات وزارت بهداشت در طول ماه های گذشته عنوان نمود. وی درباب بحث نظام ارجاع اظهار داشت: تلاش بر این است که پذیرش بیماران از مسیر ارجاع باشد تا صرفه جویی های لازم نیز از این طریق صورت گیرد و خوشبختانه استان آذربایجان شرقی در بازخورد نظام ارجاع در رتبه های نخست قرار دارد. معاون درمان وزارت بهداشت، با تأکید بر لزوم توجه به پرداخت مطالبات به حق پرسنل بهداشت و درمان، اضافه کرد: بیمه ها باید در پشتیبانی از بهداشت و درمان پای کار باشند تا مطالبات پرسنلی مراکز بهداشتی و درمانی به تعویق نیافتد.

1401/11/03
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , بیمه , پرستار