ساخت بزرگ ترین بخش روانپزشکی مازندران در آمل اجرائی شد

ساخت بزرگ ترین بخش روانپزشکی مازندران در آمل اجرائی شد بیمارستان دی: مازندران مدیر بخش روانپزشکی بیمارستان امام رضا(ع) شهرستان آمل از شروع ساخت و تجهیز بزرگ ترین بخش روانپزشکی مازندران در این مرکز درمانی آگاهی داد.

میثم شعبان زاده، اظهار داشت: کار بهسازی و تجهیز بخش جدید روانپزشکی شهرستان آمل با زیربنای حدود ۳۵۰ متر مربع همزمان با چهل ویکمین سالگرد حماسه مردمی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ در بیمارستان امام رضا(ع) این شهرستان آغاز شد.

وی ضمن اشاره به این که بخش جدید روانپزشکی شهرستان آمل به ظرفیت ۲۰ تخت ویژه برای مردان و زنان جانمایی و تجهیز خواهد شد، اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندان برای شروع این بخش درمانی حدود ۲ میلیاردریال اعتبار تعیین و اعتبارهای تکمیلی هم به تدریج اختصاص داده می شود.

مدیر بخش روانپزشکی بیمارستان امام رضا(ع) آمل با اظهار این که در حال حاضر به دلیل نبود مرکز روانپزشکی در این شهرستان بسیاری زیادی از بیماران اعصاب و روان به مرکز استان و خارج از مازندران منتقل می شوند، خاطرنشان کرد: متاسفانه بیشتر بیماران اضطرابی، رفتاری، افسردگی، افرادی با افکار خودکشی، جنون و حتی دارای دردهای طولانی مدت هستند، در این مرکز دولتی پذیرش و مورد مراقبت و درمان قرار می گیرند.

شعبان زاده افزود: در حد امکانات موجود عرضه خدمات به توان خواستار سالمند و یا افرادی که به آلزایمر و بیماری از این دست گرفتار هستند، خدمات درمانی عرضه می شود.

وی خاطرنشان کرد: برای ساخت و تجهیز بخش جدید روانپزشکی در این مرکز درمانی حدود ۳۵ میلیاردریال اعتبار نیاز است که نیازمند حمایت دانشگاه علوم پزشکی مازندران و نیکوکاران آملی برای سرعت بخشیدن به روند ساخت و تجهیز آن هستیم.

شعبان زاده با ابراز عقیده در خصوص این که با حمایت های همه جانبه در تکمیل و تجهیز این مرکز درمانی تسریع در بهره برداری آن ایجاد می شود، اظهار داشت: با روندی که حالا برای بهسازی بخش روانپزشکی آمل وجود دارد، حداقل تا ۶ ماه آینده این بخش در شهرستان آمل بهره برداری می شود.

1401/11/05