بررسی بودجه نیروی انتظامی و هلال احمر در کمیسیون امور داخلی کشور

بررسی بودجه نیروی انتظامی و هلال احمر در کمیسیون امور داخلی کشور به گزارش بیمارستان دی، سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها از بررسی بودجه وزارت کشور و نیروی انتظامی و هلال احمر در لایحه بودجه سال آتی در نشست امروز این کمیسیون اطلاع داد.

علی حدادی در گفتگو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، بیان نمود: در جلسه امروز کمیسیون وضعیت بودجه وزارت کشور، نیروی انتظامی، هلال احمر و سازمان ثبت احوال در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت. دستگاه ها پیشنهاداتی برای تقویت بودجه خود داشتند که در نشست امروز کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت برای تصویب از جانب کمیسیون امور داخلی به کمیسیون تلفیق ارجاع شد.
ایشان در ادامه اظهار نمود: همینطور در این جلسه سوال سه تن از نمایندگان از وزیر کشور مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت این سوالات منطقه ای لحاظ شد که در جلسه ای دیگر با حضور وزیر کشور مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

1401/11/11
تگهای خبر: دستگاه , هلال احمر