لغو وضعیت اضطراری در رابطه با بیماری ام پاکس در آمریکا

لغو وضعیت اضطراری در رابطه با بیماری ام پاکس در آمریکا به گزارش بیمارستان دی، دولت آمریکا به دنبال کاهش تعداد مبتلایان جدید به بیماری «اِم پاکس» که قبلا به آبله میمونی معروف بود، وضعیت اضطراری اعلام شده در رابطه با این بیماری را ملغا کرده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مقامات بهداشتی دولت آمریکا این وضعیت اضطراری را که ابتدا در ماه آگوست ۲۰۲۲ به علت شیوع این بیماری ویروسی اعلام نموده بودند، لغو کردند.
با این وجود مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری آمریکا (CDC) کماکان سفارش می کند که همه افراد در معرض مبتلا شدن به این بیماری، واکسینه شوند.
همینطور سازمان جهانی بهداشت (WHO) می گوید که تعداد مبتلایان به "اِم پاکس" در سرتاسر جهان نسبت به اوج آن کاهش قابل ملاحظه ای داشته اما گزارش بعضی از کشورها مبین روند افزایشی گسترش این بیماری است.
به گزارش ان اچ کی، با این وجود اعلام سازمان جهانی بهداشت که ماه ژوئیه سال قبل این بیماری را یک وضعیت بهداشتی اضطراری و مورد نگرانی جامعه بین الملل تعیین کرد، به قوت خود باقی است.

1401/11/14
تگهای خبر: بهداشت , بیماری