عضو كمیسیون بهداشت مجلس عنوان كرد؛

کاهش اعتبارات بهداشت و درمان با تورم ۴۳ درصدی همخوانی ندارد

کاهش اعتبارات بهداشت و درمان با تورم ۴۳ درصدی همخوانی ندارد به گزارش بیمارستان دی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از کاهش ردیف بودجه حوزه بهداشت و درمان با عنایت به تورم ۴۳ درصدی، بشدت انتقاد نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از خانه ملت، فاطمه محمدبیگی، با اشاره به اینکه ۶۰ درصد از قانون جوانی جمعیت در ارتباط با حوزه بهداشت و درمان است، اظهار نمود: پوشش ۹۰ درصدی درمان ناباروری، هزینه مجانی زایمان طبیعی، سلامت کودک و مادر و…، همچون مواردی بود که به صورت جزئی در قانون پشتیبانی از خانواده و جوانی دیده شده، اما متأسفانه به مرحله کامل عملیاتی شدن نرسیده است. به فرض مثال در پوشش ۹۰ درصدی درمان ناباروری که خیلی از رجوع کنندگان برای دریافت خدمات درمانی به مراکز خصوصی رجوع می کنند؛ به بیانی مراکز دولتی یا توانایی عرضه خدمات را ندارند و یا از عرضه خدمات به متقاضیان امتناع می کنند. رئیس فراکسیون جمعیت و پشتیبانی از خانواده مجلس خاطرنشان کرد: سازمان برنامه و بودجه با کدام برنامه و چشم اندازی مبادرت به حل بحران جمعیتی کشور خواهد داشت که امروز دست به کاهش اعتبارات قانون جوانی جمعیت زده است. چرا امروز این سازمان با کاهش اعتبارات قانون جوانی جمعیت پیشقدم شده برای سالمندی ایران. رشد جمعیت تنها مساله اجتماعی و فرهنگی نیست بخش خیلی از قانون مذکور به جایگاه سلامت کودک، مادر و درمان ناباروری باز می گردد. نادیده گرفتن اعتبارات بودجه ای مورد نیاز قانون جوانی جمعیت بی مهری به قانون مصوب مجلس است که خیلی از افراد جامعه را زیر پوشش قرار می دهد. محمدبیگی ضمن اشاره به رشد تورم در جامعه، خاطرنشان کرد: بر مبنای کدام منطق و سیاست باید تورم ۴۳ درصدی را تحمل نماییم و شاهد کاهش ردیف اعتبارات سایر حوزه ها بخصوص در حوزه بهداشت و درمان باشیم، حتی با احتساب ۴۳ درصد افزایش بودجه برای اجرای این قانون، تا رسیدن به نقطه ایده آل فاصله داریم. وی ضمن اشاره به کمبود ماما در کشور، اظهار داشت: امروز حدود ۱۲ هزار کمبود پزشک متخصص زنان در کشور داریم، حدود ۸ هزار از این تعداد پزشکان در ارتباط با اتاق زایمان هستند، چرا دولت نسبت به نیاز اساسی حوزه بهداشت و درمان هیچ اقدامی انجام نداده است، اگر قانونی در مجلس تصویب می شود برای عملیاتی شدن آن نیازمند حمایت تمام قد دولت هستیم.

1401/11/18
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , خدمات , درمان