وزیربهداشت مطرح كرد:

لزوم ساخت دانشکدە داروسازی در کردستان

لزوم ساخت دانشکدە داروسازی در کردستان به گزارش بیمارستان دی، کردستان وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایجاد دانشکدە داروسازی در سنندج را ضروری دانست و اظهار داشت: یکی از برنامەهای وزارت بهداشت، ساخت دانشکدە داروسازی در سنندج است.

بهرام عین اللهی امروز(۱۸بهمن) در مسافرت خود بە استان کردستان و در حاشیە افتتاح طرح های سلامت بە لزوم توجە بە بهداشت اشاره و اظهار نمود: یکی از سیاست ها و اولویت های وزارت بهداشت، توجە بە بهداشت بە منزلە جلوگیری از بروز بیماری است.

وی بە افتتاح مرکز پیوند مغز و استخوان بیمارستان بعثت اشارە و اظهار داشت: این طرح یکی از طرح ها کم نظیر در کشور و یک طرح کاملا علمی است.

عین اللهی بە راەاندازی دستگاە پت اسکن بیمارستان کوثر سنندج اشارە وادامە داد: این یک دستگاە پیشرفتە برای تشخیص سرطان است کە برای راەاندازی آن ۸۰ میلیارد تومان هزینە شدە است.

وی در ادامە تصریح کرد: با راەاندازی این دستگاە مردم کردستان، دیگر مجبور نخواهند بود برای درمان بە استانهای دیگر مراجعە کنند و می توانند با مراجعە بە این بخش نسبت بە تشخیص بیماری و روند درمان خود اقدام نمایند.

عین اللهی اضافه کرد: امروز ۲۷ پروژە حوزە سلامت در استان کردستان افتتاح و بە بهرەبرداری می رسد کە توسعە بهداشت روستایی را بە دنبال دارد.

1401/11/19
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیماری