سرپرست دانشگاه علوم پزشكی گیلان:

رشت صاحب بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی جنرال می شود

رشت صاحب بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی جنرال می شود به گزارش بیمارستان دی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان از راه اندازی بیمارستان 800 تختخوابی جنرال در رشت آگاهی داد و اظهار داشت: سوق دادن پایان نامه ها و تحقیقات به سمت تولید محصول در اولویت قرار دارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدتقی آشوبی شامگاه دوشنبه در گفتگوی ویژه خبری با شبکه استانی باران، اظهار داشت: بهداشت و پیشگیری در اولویت اصلی قرار دارد و سپس به مقوله درمان توجه می شود.
وی از پوشش ۱۰۰ درصدی پزشک خانواده در مخاطب جمعیتی گیلان آگاهی داد و اضافه کرد: توجه به پزشک خانواده از اولویت های دولت سیزدهم است و اجرای پزشک خانواده در زمینه شهری هم ابلاغ گردیده که به زودی در استان آغاز می شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اجرای پزشک خانواده در ۱۰ شهرستان این استان آگاهی داد و افزود: شهرهای زیر ۲۰ هزار خانوادگی مشمول اجرای پزشک خانواده هستند.
آشوبی با اعلان اینکه پس از انقلاب اسلامی میزان مرگ و میر در نوزادان و کودکان کاهش چشم گیری داشته است، اظهار داشت: شاخص برخورداری سلامت در گیلان مطلوب بوده و پوشش واکسیناسیون در نوزادان و کودکان در استان و کشور ۱۰۰ درصدی است.
اجرای ۱۰۰ درصدی طرح نسخه الکترونیکی در گیلان
وی با اشاره به کسب مقام نخست گیلان در اجرای واکسیناسیون کرونا در کشور، اضافه کرد: گیلان با همراهی و همدلی مردم و مسئولان و همین طور مشارکت گروههای جهادی، بسیج و سپاه توانست در بخش واکسیناسیون کرونا موفق عمل کند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اجرای ۱۰۰ درصدی ارائه نسخه الکترونیکی در استان، بیان کرد: سامانه جامع نظام الکترونیکی شدن نسخه ها و خدمات بهداشتی و درمانی فعال است.
آشوبی با اعلان اینکه خانه بهداشت مبدا و محور ارتباط گیری مردم با سیستم سلامت است، اظهار داشت: برای پوشش و یکپارچه سازی سیستم سلامت و همین طور پیگیری بیماریهای واگیر و غیر واگیر در استان، بوسیله خانه بهداشت عضوگیری صورت می گیرد.
وی با اشاره به آمار روزانه سه رقمی مرگ و میر کرونائی در کشورهای پیشرفته، اضافه کرد: دولت سیزدهم با اقدامات پیشگیرانه و جهادی که به ویژه در بخش واکسیناسیون انجام داد، حالا آمار مرگ و میر کرونائی در کشور و استان به صفر و زیر ۱۰ نفر رسیده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اقدامات رسانه ای را یکی از مؤلفه های اصلی کنترل و مهار کرونا در استان دانست و بیان کرد: رسانه ها و خبرنگاران با تولید آثار خبری و رسانه ای و پیام های هشداردهنده، آموزشی و انگیزشی نقش به سزایی در کنترل این ویروس منحوس داشتند که جای تقدیر و تشکر دارد.
آشوبی با اعلان اینکه چالش هایی در بخش زیرساخت های درمانی گیلان وجود دارد، اظهار داشت: تجهیز و نوسازی بیمارستان ها و مراکز درمانی در اولویت قرار دارد و این کار حال انجام است.
وی با اشاره به قدمت یک قرنی بیمارستان های رشت، اضافه کرد: بیمارستان های رشت با ۱۰۰ سال قدمت بار درمانی مرکز استان را به دوش می کشند که نسبت به ساماندهی آنها باید اقدام گردد.
کمبود ۱۴۰۰ تخت بیمارستانی در گیلان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان از جایگاه بیست و سوم این استان در برخورداری از سرانه تخت فعال در کشور آگاهی داد و بیان کرد: در بخش خصوصی اقدامات خوبی در زمینه زیرساخت های درمانی انجام شده اما در بخش دولتی حدود ۱۴۰۰ تخت در گیلان کمبود داریم.
آشوبی از راه اندازی بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی لاکان رشت آگاهی داد و افزود: با اقداماتی که انجام شده این بیمارستان در سال آتی تجهیز و مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی از راه اندازی بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی جنرال در رشت آگاهی داد و اضافه کرد: گیلان تنها استانی است که داشتن بیمارستان جنرال محروم است که با رایزنی انجام شده این بیمارستان هم در استان ایجاد می شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به جمعیت سالمندی این استان، به تشریح اقدامات در زمینه جوانی جمعیت پرداخت و بیان کرد: بهداشت و درمان سهم و تأثیر ۲۰ درصدی در زمینه جوانی جمعیت دارد.
آشوبی با اعلان اینکه پشتیبانی از مادران حامله و نابارور مورد تاکید دانشگاه علوم پزشکی گیلان است، اظهار داشت: پیش از انقلاب ۱۵۴۰ تخت بستری در گیلان وجود داشت که این رقم به ۳۹۰۰ تخت فعال در استان رسیده است.
وی با اشاره به اقدامات مؤثر مراقبتی از جامعه سالمندی گیلان از طرف دانشگاه علوم پزشکی، اضافه کرد: برنامه های آموزشی، مراقبتی و درمانی ویژه سالمندان در گیلان اجرا می شود.
گیلان قطب پیوند شمال کشور است
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اعلان اینکه ناگریز از بروز رسانی علمی و نوین سازی در بخش سلامت هستیم، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر دانشگاه نخبگان درمانی و پزشکی در امتداد ارائه تولیدات فناورانه پزشکی و درمانی قدم های مثبتی برداشته است.
آشوبی با اعلان اینکه گیلان قطب پیوند شمال کشور است، افزود: گیلان در بخش پیوند کلیه و کبد حرف برای گفتن دارد و پیوند قلب و ریه هم به این بخش اضافه می شود.
وی با اعلان اینکه گیلان ظرفیت خوبی در توریسم سلامت دارد، اضافه کرد: گیلان یکی از قطب های صنعت داروسازی کشور محسوب می شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر این که پژوهش و تحقیقات باید به محصول تبدیل گردد، اظهار داشت: سوق دادن پایان نامه ها و تحقیقات به سمت تولید محصول در اولویت قرار دارد.
آشوبی با اعلان اینکه گیلان پیش از انقلاب صاحب دانشگاه علوم پزشکی نبود، افزود: وجود ۴۸۴ عضو هیئت علمی، ۵۷۶۸ دانشجو در مقاطع مختلف، ساخت بیمارستان ها و مراکز درمانی در ارتقای سلامت اجتماعی استان گیلان کمک شایان کرده است.

1401/12/01
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیماری