مسئول درآمد و ترخیص مجتمع بیمارستانی امام؛

تعبیه دریچه مصنوعی آئورت پوشش بیمه ای ندارد

تعبیه دریچه مصنوعی آئورت پوشش بیمه ای ندارد به گزارش بیمارستان دی، مسئول درآمد و ترخیص مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، اظهار داشت: تعبیه دریچه مصنوعی آئورت (TAVI)، یک خدمت درمانی به حساب می آید اما زیر پوشش بیمه نیست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پنجمین جلسه کمیته مدیریت درمان سکته حاد قلبی سه شنبه دوم اسفند ۱۴۰۱ با حضور مریم مهرپویا هیئت علمی گروه قلب و دبیر اجرایی کمیته، بیتا نظامی مدیر داروخانه های مجتمع، حامد وحیدی هیئت علمی گروه قلب و عروق، مهدی افشاری منش مدیر انبار مرکزی دارو و تجهیزات مجتمع، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، مریم اسداللهی مسئول درآمد و ترخیص، نیکو رمکی مسئول ایمنی بیمار و سایر اعضا در سالن شورای ولیعصر (عج) برگزار گردید. مهرپویا ضمن اشاره به سهمیه ماهانه مصرف تاوی در قسمت قلب مجتمع اظهار داشت: ما از سال ۹۷ به شکل جدی در مورد تهیه و تأمین تاوی در مجتمع پیگیر بودیم؛ البته در دوران کرونا از سهمیه ماهانه تاوی استفاده نشد ولی هم اکنون با عنایت به اهمیت درمان بیماران، ضروریست این مورد با هماهنگی معاونت درمان و داروخانه های مجتمع، طبق مصوبه داخلی اجرا شود. نظامی در مورد تأمین هزینه خرید تاوی در مجتمع اظهار داشت: مشکلی در تهیه و خرید تاوی نیست ولی باید منابع مالی آن از یکی از کانال های بیمه، یارانه سلامت و یا خود بیمار پوشش داده شود. اسداللهی هم با توضیح در مورد خدمات ستاره دار اظهار داشت: تعبیه تاوی باآنکه یک خدمت درمانی است و زیبایی محسوب نمی شود ولی جزو خدمات ستاره دار بوده و پوشش بیمه ای ندارد؛ با عنایت به تصمیم معاونت درمان مجتمع ۱۰ درصد هزینه آن از سمت بیمار و ۹۰ درصد دیگر از یارانه سلامت مشروط به این که بیمار دارای بیمه پایه باشد، قابل وصول است. افشاری منش، خرید تجهیزات از کانال مناقصه را در شفاف سازی معاملات و تعدیل قیمتها بسیار مؤثر دانست و اضافه کرد: در این راه باید سیستم پویا عمل کند و بازخورد کیفیت تجهیزات را به صورت مستمر به مسؤلان مربوطه اعلام نماید تا شرکت هایی که عملکرد خوبی دارند در عرصه رقابت باقی بمانند. همینطور در این نشست اعلام گردید ذخیره (استوک) تجهیزات مصرفی مورد نیاز بخش قلب و عروق در روزهای نوروز ۱۴۰۲ طبق روال در حال انجام می باشد.

1401/12/05
تگهای خبر: بیمارستان , بیمه , پرستار , خدمات