سوختگی کودک اهوازی به سبب قصور پزشکی

سوختگی کودک اهوازی به سبب قصور پزشکی بیمارستان دی: دادستان مرکز خوزستان ضمن عیادت از کودک سه ساله ای که در جریان قصور پزشکی گرفتار سوختگی شده بود، دستورات قضایی برای درمان هر چه سریع تر این کودک و رسیدگی به پرونده را صادر کرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان به عیادت کودک سه ساله ای که در جریان قصور پزشکی در بیمارستان ابوذر اهواز گرفتار سوختگی شده بود رفت و در جریان حضور در بیمارستان دستورات قضائی برای درمان هر چه سریع تر این کودک و رسیدگی به پرونده تشکیل شده را صادر کرد.
بنابر این گزارش یک کودک سه ساله برای عمل آپاندیس در بیمارستان ابوذر اهواز بستری بود که در اتاق عمل گرفتار سوختگی از ناحیه کمر و پا شد که طبق گزارش های اولیه این اتفاق در نتیجه قصور پزشکی بوده است.
دادستان اهواز بمحض اطلاع از این مساله در بیمارستان حاضر شده و ضمن عیادت از بیمار و دلجویی از خانواده وی، موضوع را مورد بررسی قرار داد.
دادستان مرکز استان خوزستان با اعلان اینکه در این خصوص پرونده قضائی تشکیل شده است، اظهار داشت: در امتداد ماده ۲ قانون پشتیبانی از کودکان و نوجوانان این مساله بلافاصله مورد پیگیری قرار گرفت و قرار شد با رعایت مقررات نسبت به بررسی تخلفات انجام شده اقدام و مقصران حادثه شناسایی و برابر قانون با آنان برخورد شود.
وی افزود: بعد از این بازدید که با حضور رییس علوم پزشکی اهواز و معاونان وی و رییس سازمان نظام پزشکی استان انجام شد، قرار شد دستگاه های نظارتی در زمینه بهداشت و درمان جهت بررسی حادثه مذکور پیگیری های لازم را صورت دهند. همین طور طی همین نشست وضعیت بهداشت و درمان استان هم مورد بررسی قرار گرفت.
جعفری چگنی اشاره کرد: دستگاه قضائی ضمن احترام به جامعه بهداشت و درمان و تقدیر از زحمات آنان، بر رعایت حقوق بیمار و اخلاق پزشکی، تاکید دارد و با هرگونه قصور دراین زمینه برخورد قانونی می کند.

1401/12/06
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی