مدیركل همكاری های بین الملل وزارت بهداشت اعلام كرد

گسترش همکاری ها با زیمباوه نگاهی نو به تعاملات سلامت با کشورهای آفریقایی

گسترش همکاری ها با زیمباوه نگاهی نو به تعاملات سلامت با کشورهای آفریقایی بیمارستان دی: مدیرکل همکاریهای بین الملل وزارت بهداشت، گسترش همکاریهای ایران با کشور زیمباوه در زمینه سلامت را نگاهی نو به تعاملات با کشورهای آفریقایی دانست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر محمدحسین نیکنام گفت: قاره آفریقا دارای پتانسیل غنی از نظر معادن و موقعیت جغرافیایی بوده و گسترش همکاریهای وزارت بهداشت با بخش سلامت کشورهای آفریقایی همچون زیمباوه مورد تاکید دولت سیزدهم است.
وی ادامه داد: با توجه تحریم جمهوری اسلامی ایران و کشورهای آفریقایی، توسعه روابط در زمینه سلامت با زیمباوه از راهکارهای مقابله و دور زدن تحریم ها و جلوگیری از تحقق سیاست خارجی تعدادی از کشورهای غربی خصوصاً آمریکا، برای انزوای دیپلماتیک ایران در عرصه جهانی است.
وی افزود: برنامه متنوعی همچون ملاقات های دوجانبه بین مسئولان ارشد دو کشور، بازدید از نمایشگاه های دارو و تجهیزات پزشکی و بازدید از موسسات علمی و آموزشی برای هیات زیمباوه ای تدارک دیده شده و مقرر می باشد یادداشت تفاهم همکاری بهداشتی بین وزرای بهداشت دو کشور طی این سفر به امضا برسد.
بنابر اعلام وبدا، بنا به دعوت وزارت بهداشت، آقای چیونگا - معاون رییس جمهور و وزیر بهداشت زیمباوه و هیات همراه از تاریخ 6 لغایت 9 اسفند ماه 1401 بمنظور گسترش همکاریهای دوجانبه در زمینه سلامت به کشورمان عزیمت خواهدنمود.

1401/12/07
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی