معاون درمان وزارت بهداشت عنوان كرد؛

جزئیات اجرای نقشه ارجاع الکترونیکی در کشور

جزئیات اجرای نقشه ارجاع الکترونیکی در کشور به گزارش بیمارستان دی، معاون درمان وزارت بهداشت، از اجرای نظام ارجاع از سال آینده در کشور و نهایی شدن نقشه ارجاع الکترونیک اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی در اجلاس رؤسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، ضمن اشاره به محوریت پزشکی خانواده و نظام ارجاع در این اجلاس، عنوان کرد: بر مبنای ابلاغ وزیر بهداشت، مسئولیت اجرای نظام ارجاع به بنده محول شده که نقشه ارجاع الکترونیک با کمک دانشگاه های علوم پزشکی، نهایی شده بگونه ای که به صورت نقشه الکترونیکی مشخص است که ارجاع باید به چه مراکز درمانی و چه تخصص هایی صورت گیرد. وی ادامه داد: در ابتدای کار، اجرای نظام ارجاع، اختیاری است تا بیماران گرفتار مشکل نشوند اما مشوق هایی برای مسیر ارجاع الکترونیکی در نظر گرفته شده است که اگر خدمتی در استان محل سکونت بیماران قابل عرضه است، برای دریافت آن مجبور به رفت و آمد به استانهای دیگر و تهران نشوند. معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه سامانه ارجاع الکترونیک هم آماده شده و بزودی رونمایی می شود، اظهار داشت: برای پیشگیری از استفاده از چندین سامانه، نسخه نویسی، نسخه پیچی، پرونده الکترونیک، تشخیص و ارجاع در سامانه ارجاع در نظر گرفته شده و در مراحل بعد، لابراتوار ها و رادیولوژی به این سامانه متصل می شوند البته راه اندازی این سامانه به مفهوم حذف استارت آپ ها نیست بلکه آنها می توانند در این سامانه، اقدامات جدید و کاربر پسند را انجام دهند. کریمی خاطرنشان کرد: عملکرد سامانه ارجاع الکترونیک با حضور رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت. برای اجرای نظام ارجاع باید اختیاراتی به رؤسای دانشگاه ها واگذار شود چون شرایط هر دانشگاه، متفاوت می باشد. وی ضمن اشاره به آغاز اجرای پزشکی خانواده از دیماه در روستاها و شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر، خاطرنشان کرد: در مرحله بعدی و از سال آینده، پزشکی خانواده و نظام ارجاع در شهرهای بالاتر از ۲۰ هزار نفر و با اولویت حاشیه شهرها و مرحله به مرحله اجرایی می شود. کریمی تصریح کرد: برخی مشوق ها برای استقبال و رضایت خاطر مردم از پزشکی خانواده و نظام ارجاع در نظر گرفته شده بعنوان نمونه افرادی که از مسیر ارجاع رجوع می کنند، پرداختی کمتری می توانند داشته باشند. معاون درمان وزارت بهداشت اظهار داشت: در سامانه ارجاع الکترونیکی، امکان ارجاع بیماران از یک متخصص به متخصص رشته ای دیگر و یا از متخصص به فوق تخصص دیده شده است. وی با اشاره به اینکه امکان دریافت بازخورد از بیماران بعد از رجوع در راه ارجاع و پزشکی خانواده در سامانه ارجاع الکترونیکی وجود دارد، اظهار داشت: امکان نظرسنجی از بیماران در مورد خدمات دریافتی، وجود دارد.

1401/12/09
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , خدمات