در مركز طبی كودكان صورت گرفت؛

توزیع رایگان 80 بسته غذایی ویژه کودکان PKU

توزیع رایگان 80 بسته غذایی ویژه کودکان PKU بیمارستان دی: تعداد 80 بسته مواد غذایی رژیمی برای کودکان متابولیک در بیمارستان مرکز طبی کودکان، بصورت رایگان توزیع شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، به همت واحد تغذیه و مددکاری بیمارستان مرکز طبی کودکان و با یاری نیکوکاران، ۸۰ بسته مواد غذایی رژیمی با پروتئین محدود ویژه بیماران متابولیک بصورت رایگان توزیع شد. PKU بیماری متابولیک ارثی است که از پدر و مادر به فرزند منتقل می شود، علت این بیماری، نقص آنزیم کبدی در این افراد است که منجر به انباشت فنیل آلانین در بدن می شود. انباشت فنیل آلانین در نهایت سبب بروز لطمه های ذهنی و رفتاری در فرد می شود. شدت این بیماری از نوع خفیف تا شدید متغیر و روش درمان آن برای هر کودک متفاوت می باشد. درمان آن نیز عمدتا برمبنای شیرخشک های رژیمی و غذاهای کم پروتئین است. باتوجه به به نیاز کودکان دارای متابولیک به مواد غذایی مخصوص بدون پروتئین، مرکز طبی کودکان با نزدیک شدن به نوروز و در امتداد گسترش طرح های حمایتی از بیماران مرکز، از سالهای قبل مبادرت به تامین مواد غذایی مخصوص آنان بصورت کاملاً رایگان کرده است. این مواد شامل لبنیات، نان، بیسکوئیت، پودرهای جایگزین و شیرینی رژیمی بود که این اقدام خیرخواهانه بصورت مداوم و به مناسبت های مختلف در مرکز طبی کودکان صورت می گیرد.

1401/12/20
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , درمان