شناسایی 569 بیمار جدید کووید19

شناسایی 569 بیمار جدید کووید19 به گزارش بیمارستان دی، بنا بر اعلام وزارت بهداشت، در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خویش را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۹۵۶ رسید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از روز گذشته تا امروز ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۱ و بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۶۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۴۸ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۷۳ هزار و ۳۲۸ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خویش را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۹۵۶ رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۴۰ هزار و ۲۷۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۴۰۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در قسمت های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۴۳۹ هزار و ۳۹۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۴ شهرستان وضعیت قرمز، ۲۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۸۶ شهر در وضعیت زرد و ۲۳۵ شهر کشور هم در وضعیت آبی قرار دارند.

در عین حال تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۰۶ هزار و ۷۲ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۰۱ هزار و ۶۲ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۵۳ هزار و ۶۰۷ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۶۰ هزار و ۷۴۱ دُز رسید.

1401/12/21