مدیركل بیمه سلامت گیلان خبر داد؛

پرداخت ۱۵۷ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج گیلان

پرداخت ۱۵۷ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج گیلان به گزارش بیمارستان دی، مدیرکل بیمه سلامت گیلان از پرداخت 157 میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج آگاهی داد و اظهار داشت: این مبلغ از شروع سال تا حالا از سهم صندوق به مؤسسات طرف قرارداد پرداخت می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمود عاطف راد شامگاه سه شنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران، اظهار داشت: بیش از ۳۷ هزار نشان برای ۳۱ هزار بیمار مشمول این صندوق در استان گیلان فعال گردیده است.
وی با اعلان اینکه سه گروه خدمتی برای بیماران خاص و صعب العلاج در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: پرداخت بر هزینه های مازاد بر بیمه پایه و تکمیلی شامل ۱۰۷ بیماری می باشد.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان، نشان دار شدن و تقویم بسته های خدمتی را جزو گروه دوم خدمتی دانست و بیان کرد: در این گروه بجای پرداخت مستقیم، بسته های حمایتی و خدماتی به افراد ارائه می شود و ۴۴ بیماری را پوشش می دهد.
عاطف راد با اعلان اینکه انواع بیماریهای خاص در زمره گروه سوم خدمات قرار گرفته است، اضافه کرد: ارائه تسهیلات وام قرض الحسنه به بیماران جزو گروه سوم بسته های حمایتی است.
وی با اشاره به هماهنگی تنگاتنگ بیمه سلامت با دانشگاه علوم پزشکی گیلان، افزود: شرایط برای ارائه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به سقف ۵۰ میلیون تومان، به افراد دارای بیماری خاص و حتی زوجین نابارور فراهم گشته است.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان با اعلان اینکه بیماران خاص تحت پوشش جامع بیمه ای قرار می گیرند، اظهار داشت: تمام تعهدات بیمه ای در بخش های مختلف به بیماران خاص به انجام می رسد.
عاطف راد با اعلان اینکه گیلان نخستین استانی بود که موفق به جذب اعتبارات ملی شود، افزود: از شروع سال تا حالا حدود ۵ میلیارد و هفتصد میلیون تومان صرف پرداخت هزینه های مازاد بیمه ای بیماران خاص در گیلان شده است.
مدیرکل سلامت گیلان از پرداخت ۱۵۷ میلیارد تومان برای بیماران خاص و صعب العلاج گیلان آگاهی داد و اشاره کرد: این مبلغ از شروع سال تا حالا از سهم صندوق به مؤسسات طرف قرارداد پرداخت می شود.

1402/01/01
تگهای خبر: بیماری , بیمه , پزشك , پزشكی