توصیه محققان پژوهشكده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی به روزه داران؛

خاکشیر بهترین نوشیدنی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی

خاکشیر بهترین نوشیدنی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی بیمارستان دی: خاکشیر در رفع تشنگی و جلوگیری از گرمازدگی موثر بوده و جزو آن دسته از خوراکی هایی است که خوردن آن موجب از میان رفتن عطش شده و بهترین نوشیدنی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، خاکشیر با نام علمی Descurainia sophia گیاهی علفی یک ساله یـا دو سـاله و از تیـره شـب بـو و یکی از گیاهانی است که برای بهبود وضعیت گوارشی افراد سفارش شـده است.

خاکشیر در طب سنتی جایگاه ویژه ای دارد و در رفع تشنگی و جلوگیری از گرمازدگی در فصل تابستان موثر است. خاکشیر جزو آن دسته از خوراکی هایی است که خوردن آن موجب از میان رفتن عطش شده و بهترین نوشیدنی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی است.

یکی از مهم ترین عملکردهای شربت خاکشیر در ماه رمضان، ادرارآور بودن آنست. در ماه رمضان، کلیه ها به سبب کم آبی بدن مبتلا به اختلال می شوند. شربت خاکشیر، ادرار را بیشتر می کند، کلیه ها را تقویت و سموم را از بدن خارج می کند؛ این کار به خنک شدن بدن نیز کمک می نماید.

در ماه رمضان، به سبب کمبود آب بدن، پوست گرفتار خشکی و التهاب می شود. خاکشیر سرشار از امگا ۳ است و در درخشندگی و طراوت پوست نقش به سزایی دارد. هم چنین خاکشیر، با افزایش اکسیژن پوست، سلول های پوستی را تحریک می کند و تولید فیبروبلاست را بیشتر می کند.

بهتـرین کـاربرد خاکشیر به خاطر خاصیت ضدعفونی کننده آنست و برای ناراحتی های روده مثل اسهال یا حتی یبوست مفیدست.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، آثار درمانی گسترده ای همچون خلط آور، محرک و نیروبخش، نرم کننده و تقویت کننده قلب و اثرات ضد انگلی برای خاکشیر ذکر شده است.

1402/01/06
تگهای خبر: التهاب , دارو , درمان