فوق تخصص ریه عنوان كرد؛

عفونت های فصلی برای چه کسانی خطرناک تر است

عفونت های فصلی برای چه کسانی خطرناک تر است به گزارش بیمارستان دی، یک فوق تخصص ریه اظهار داشت: فردی که دیابت یا نارسایی کلیه، کبد و کیسه صفرا دارد در مقابل عفونت های فصلی حساس تر است و باید مراقبت کند تا درگیر نشود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، واهان مرادیانس، در گفتگو با رادیو سلامت اضافه کرد: بیمارانی که سابقه مشکلات ریوی مثل آسم یا عفونت ریوی دارند یا افرادی که سیگار مصرف می کنند، بیماریهای طبی دیگری دارند که بیمار را مستعد عفونت های ریوی می نماید. فردی که دیابت یا نارسایی کلیه، کبد و کیسه صفرا دارد در مقابل عفونت های فصلی حساس تر است و باید مراقبت کند تا درگیر نشود. وی افزود: کسانی که می دانند مشکل ریوی دارند، باید داروهایشان را بصورت مرتب مصرف کنند، و ریه را در بهترین و طبیعی ترین حالت نگه دارند. واکسن آنفلوانزا را حتما در فصل سرد سال تزریق و از ماسک بهره گیرند. این فوق تخصص بیماریهای ریه افزود: افراد برای پیشگیری و صیانت از ریه در فصل سرد سال، باید از ماسک بهره گیرند و داروهای شأن را مرتب مصرف کنند. اگر فردی به تب مبتلا شد، آن دیگر حساسیت نیست و احیانا عفونتی در کار است و باید به پزشک رجوع کند. بخورهای سرد، در افرادی که سرفه های خشک دارند مفیدست و بخور گرم، مفید و کمک کننده نیست. وی با اعلان اینکه برونشیت نوعی عفونت ریوی است که در حد مجاری ریوی محدود می شود، اظهار داشت: اگر فرد مبتلا، بخور سرد انجام دهد خوب می شود. پس از عفونت های ویروسی، ۴ تا ۶ هفته احتمال علایم ریوی سرفه و تنگی نفس وجود دارد. این افراد، حداقل در دو هفته اول، مرتباً پزشک عوض نکنند. مرادیانس اضافه کرد: اگر تب شدید می باشد چرا می توانند به پزشک دیگری رجوع کنند؛ اما اگر تب خفیف است، دارو مصرف کنند خوب می شوند، و به تدریج مخصوصاً سرفه های ریوی به شرطی که خلط خونی و تب نداشته باشند با مصرف دارو خوب می شوند. این فوق تخصص بیماریهای ریه در آخر گفت: در کودکانی که سرما می خورند به خاطر سیستم ایمنی قوی تر، ریسک علایم ریوی کمتر است؛ پس رعایت بهداشت و استفاده از ماسک می تواند برای جلوگیری ویروس ها مفید باشد؛ اما ویروس ها جز لاینفک زندگی ما هستند.

1402/01/22
تگهای خبر: آنفلوانزا , بهداشت , بیماری , پزشك