مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران مطرح كرد؛

ارائه خدمات دندانپزشکی به ۱۰ گروه از بیماران خاص و صعب العلاج

ارائه خدمات دندانپزشکی به ۱۰ گروه از بیماران خاص و صعب العلاج بیمارستان دی: مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران، از ارائه خدمات دندانپزشکی به 10 گروه از بیماران خاص و صعب العلاج آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد مهدی ناصحی، به مناسبت روز دندان پزشکی اظهار داشت: سلامت دهان و دندان قسمتی از سلامت عمومی محسوب می گردد، پس توجه به آن علاوه بر پیشگیری در فراهم آوردن سلامت مردم نیز مؤثر است. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان این که همه مردم به خدمات دندان پزشکی نیاز دارند، به اهمیت درمان های دندان پزشکی در بیماران خاص و صعب العلاج اشاره داشت که به سبب شدت بیماری و مزمن بودن، غالباً توجه به درمان دندان پزشکی کمتر مورد توجه قرار گرفت. وی اشاره کرد: با راه اندازی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج امکان بهره مندی ۱۰ گروه اولیه بیماران شامل بیماریهای تالاسمی، هموفیلی، ام اس، دیالیز، بیماریهای متابولیک، پروانه ای، سرطان، روانی مزمن و اتیسم از درمان های دندان پزشکی فراهم و سازمان بیمه سلامت قسمتی از هزینه های درمان دندان پزشکی این بیماران را در سقف تعیین شده متقبل می گردد؛ تا این بیماران بتوانند نیازهای درمانی دندان پزشکی خودرا تامین نمایند. ناصحی ابراز امیدواری کرد که طی ماه های آتی علاوه بر افزایش تعداد گروههای تحت پوشش دندان پزشکی سقف ریالی و پوشش نیز افزایش یابد. وی اظهار داشت: هم اکنون بیش از ۱۴ خدمت دندانپزشکی در تعهد بیمه پایه می باشد و مراجعین بوسیله مراکز طرف قرارداد، خدمات دندانپزشکی خودرا دریافت می نماید. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران ضمن دعوت از همه دندانپزشکان عمومی و تخصصی مطب دار کشور در حوزه همکاری با این سازمان اعلام داشت که هم اکنون امکان عقد قرارداد بصورت حضوری و الکترونیک برای متقاضیان محترم دندانپزشک برقرار است.

1402/01/26
تگهای خبر: بیماری , بیمه , پزشك , پزشكی