مدیركل منابع انسانی وزارت بهداشت خبر داد

تدوین سند جامع برنامه منابع انسانی وزارت بهداشت

تدوین سند جامع برنامه منابع انسانی وزارت بهداشت بیمارستان دی: به گزارش بیمارستان دی، مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت اظهار داشت: ایجاد وحدت رویه در اجرای قوانین و مقررات، آگاهی از وضع موجود حوزه های مختلف منابع انسانی و تقویت نقاط قابل بهبود و احصای تجارب و دستاوردهای موفق و به اشتراک گذاری آنها از نتایج پایش های حوزه منابع انسانی است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر سیف الله مرادی، با اشاره به اهمیت منابع انسانی در ساختار وزارت بهداشت، پایش حوزه منابع انسانی دانشگاه ها، دانشکده های علوم پزشکی کشور و مؤسسات وابسته را با هدف جذب، نگهداشت و توسعه سرمایه انسانی، از اقدامات مهم اداره کل منابع انسانی وزارت بهداشت عنوان نمود که برای اولین بار انجام شده است.

ایشان سپس ایجاد وحدت رویه در اجرای قوانین و مقررات، آگاهی از وضع موجود حوزه های مختلف منابع انسانی و تقویت نقاط قابل بهبود و احصای تجارب و دستاوردهای موفق و به اشتراک گذاری آنها را از نتایج پایش های حوزه منابع انسانی عنوان نمود.

مرادی همین طور از تدوین سند جامع برنامه منابع انسانی وزارت بهداشت آگاهی داد و اظهار داشت: احصا و تحلیل وضع موجود و مقایسه با استانداردهای نیرو و تبیین وضعیت هر یک از دانشگاه های علوم پزشکی، تحلیل قوانین و اسناد بالادستی در رابطه با تامین و توزیع نیروی انسانی، مقایسه بین تقاضا و آموزش نیروی انسانی از مواردی بود که در تدوین سند جامع برنامه منابع انسانی وزارت بهداشت انجام شد.

وی افزود: از نتایج این اقدامات می توان به شناسایی وضع موجود کلیه مؤسسات، تعیین نیازهای واقعی و صدور مجوز 25 هزار نفری از طرف سازمان اداری استخدامی کشور در مرحله اول برای رفع نیازهای مراکز جدید تاسیس شده، اشاره نمود.

وی ضمن اشاره به تبدیل وضعیت نزدیک به 70 هزار نفر از مشمولین قانون تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت بهداشت، برگزاری متمرکز و سراسری دوره های توجیهی بدو خدمت برای 115 هزار نفر از کارکنان تازه استخدام شده را از فاکتورهای مهم اجرای پروسه جامعه پذیری کارکنان سیستم سلامت عنوان نمود.

1402/02/07
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , بهداشت , پزشك