در گفت وگو با بیمارستان دی اعلام شد

واردات داروی بیماران پیوندی

واردات داروی بیماران پیوندی به گزارش بیمارستان دی، معاون برنامه ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو از تأمین داروی سیکلوسپورین بیماران پیوندی از دو مسیر تولید داخل و واردات اطلاع داد.

دکتر ناصر هیراد در گفتگو با ایسنا، با اشاره به تأمین داروی بیماران پیوندی اظهار نمود: تأمین این دارو به علت مشکلات شرکت تولیدکننده داخلی در تأمین ارز و نقدینگی بوجود آمده بود که با عنایت به ورود سازمان غذا و دارو برای حل مشکل شرکت، ماده اولیه تولید این دارو بعد از شش ماه تأمین شد.
وی ادامه داد: بر این اساس تولید کپسول نرم سیکلوسپورین با ترخیص ماده اولیه از گمرک، توسط شرکت تولیدکننده داخلی شروع شده است.
معاون برنامه ریزی سازمان اداره کل داروی سازمان غذا و دارو اضافه کرد: به منظور اطمینان خاطر از تأمین پایدار این داروی حیاتی بیماران کلیوی، مسیر موازی برای تأمین سیکلوسپورین از محل واردات هم در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار گرفته و اقدامات لازم برای تأمین از ماه های گذشته انجام شده بود که خوشبختانه مقدار مناسبی از این دارو الان وارد کشور شده است.
او همینطور ضمن اشاره به این که واردات سیکلوسپورین همزمان با تولید داخل در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار دارد، اظهار داشت: برپایه اقدامات صورت گرفته امیدواریم تا آخر سال مشکلی برای تأمین این دارو نداشته باشیم.
هیراد تصریح کرد: خوشبختانه هم اکنون مقدار مناسبی از این دارو وارد و توزیع شده است، هرچند به منظور رفع مشکل کمبود ماه های گذشته احتیاج به تأمین چند برابری در ماه های آتی وجود دارد.

1402/04/13
تگهای خبر: حیات , دارو , سازمان غذا و دارو , واردات دارو