رئیس دانشگاه علوم یزد:

بیمارستان های تخصصی در یزد

بیمارستان های تخصصی در یزد به گزارش بیمارستان دی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار داشت: هم اکنون هدف گذاری دانشگاه علوم پزشکی یزد از بیمارستان های عمومی به سمت ساخت بیمارستان ها با اهداف تخصصی و فوق تخصصی پیشرفته است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سید مهدی هاشمی باجگانی، ظهر دوشنبه در جلسه هماهنگی برگزاری مراسم چهلمین سالگرد تأسیس دانشگاه علوم پزشکی یزد، ساخت بیمارستان ها با اهداف تخصصی و فوق تخصصی پیشرفته نظیر بیمارستان فوق تخصصی پیوند، بیمارستان سرطان تأمین اجتماعی و بیمارستان پیوند کلیه را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: بیمارستان پیوند با ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی سال آینده به بهره برداری می رسد. وی از انجام پیوند مغز استخوان، پیوند کبد در استان یزد اطلاع داد و اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برای دومین سال پی در پی رتبه اول اهدا عضو در کشور را کسب کرده است. هاشمی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از نظر تخت به بیمار، پرسنل به تخت و پرستار به تخت در میان ۶۳ دانشگاه علوم پزشکی کشور جزو سه استان اول به شمار می آید. همینطور هم اکنون بیشتر از هزار و ۲۰۰ تخت ویژه و بالغ بر دو هزار و ۲۰۰ تخت اورژانس در زمینه اورژانس بیمارستانی داریم. وی ضمن اشاره به این که ساختمان بسیار عظیم مرکز پژوهش ناباروری در کنار بیمارستان شهید صدوقی درحال ساخت است و تابحال ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اضافه کرد: همینطور هم اکنون ۹ بیمارستان در استان درحال ساخت می باشد که چهار بیمارستان امسال به بهره برداری خواهد رسید. هاشمی به رتبه هفتم دانشگاه علوم پزشکی یزد در حوزه آموزش پزشکی در کشور اشاره نمود و افزود: با تغییرات انجام شده کیفی سازی آموزش در دستور کار معاونت آموزش قرار گرفته است تا شاهد ارتقا رتبه در این عرصه هم باشیم. وی با اشاره به اینکه در حوزه بهداشت هم اتفافات خیلی خوب و پیشرفت های قابل توجه انجام شده است، بیان نمود: در چهل سال پیش ۱۵۰ در ۱۰۰ هزار مرگ و میر مادران آبستن داشتیم که هم اکنون در شهر یزد این آمار ۱۲ تا ۱۳ در صد هزار مرگ است که خوشبختانه با مراقبت های انجام شده در دو سال پی در پی مرگ مادر آبستن در سطح دانشگاه علوم پزشکی یزد گزارش نشده و سبب افتخار است. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از پیگیری راه اندازی دانشکده علوم و فنون نوین پزشکی اطلاع داد که در رشته های نانو و تکنولوژی و غیره دانشجو جذب خواهد نمود. تلاش برای قرار گرفتن در دانشگاه های سطح ۳ و ۴ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد پیشرفت ها در طول این چهل سال را مرهون پیشکسوتان و مدیران سابق دانشگاه دانست و خاطرنشان کرد: سطح عملکردی و سطح مشکلات تغییر کرده و در همان راستا دانشگاه هم درحال حرکت است تا دانشگاه علوم پزشکی یزد هم به دانشگاه های سطح ۳و ۴ ارتقا یابد. هاشمی تصریح کرد: باید روح امید به کارکنان، دانشجویان و جامعه دمیده شود و این مورد تاثیر مثبت در رویکرد شاغلان، دانشجویان و افراد جامعه خواهد داشت. وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با پیگیری های ویژه شهید آیت الله صدوقی اولین واحد پزشکی بعد از انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۶۲ در شهر یزد به نام دانشکده پزشکی یزد و با پذیرش ۳۳ دانشجوی پزشکی زیر نظر وزارت فرهنگ و آموزش عالی شروع به کار کرد. وی به اقدامات دانشگاه پس از چهل سالگی اشاره نمود و اضافه کرد: برنامه دانشگاه در این خصوص مشخص است و کلیه معاونت ها در اول سال راهکارهای کوتاه مدت و دراز مدت خویش را عرضه کرده و بر مبنای رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت در هیأت رئیسه دانشگاه مطرح و بررسی گردید. هاشمی به حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه اشاره نمود و افزود: در این عرصه اولویت انجام تحقیقات محصول محور، پارک علم و فناوری و ارتقا به سمت پژوهش های مساله محور با رویکرد جامعه استان یزد است. جشن ۴۰ سالگی بیمارستان شهید صدوقی یزد سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در دومین نشست هم اندیشی مراسم چهلمین سالگرد تأسیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد که با حضور پیشکسوتان دانشگاه در سالن باقرالعلوم برگزار شد، عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، نخستین دانشگاه پس از انقلاب اسلامی به حساب می آید که حالا در راه رسیدن به بلوغ اندیشه و اجرا قرار دارد. وی ضمن اشاره به اینکه این ۴۰ سال تجربه می تواند سرآغاز جهشی برای دانشگاه، دانشجویان و اساتید آن باشد، اضافه کرد: بدین منظور برگزاری جشن ۴۰ سالگی به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته و سبب ساز ایجاد انگیزه و شوق و شعف برای دانشجویان، کارکنان و اساتید خواهد شد. هاشمی فراخوان جمع آوری خاطره، عکس، فیلم و اشیا در ارتباط با تاریخ دانشگاه، ساخت سرود اختصاصی و ساخت تیزر رسمی دانشگاه برای پخش در تمامی همایش های ملی و بین المللی بعنوان برخی اقدامات پیشنهادی بیان کرد. سرپرست روابط عمومی دانشگاه افزود: بازطراحی لوگو و سربرگ در جهت برند سازی دانشگاه، اجرای طرح موزه تاریخ پزشکی، معرفی چهره های ماندگار دانشگاه در طول فرایند برگزاری، رونمایی از تمبر دانشگاه و تألیف کتاب خاطرات دانشگاه و تنظیم خاطرات شفاهی از دیگر اقدامات مطرح شده برای بزرگداشت چهلمین سالگرد تأسیس دانشگاه است. گفتنی است؛ در این جلسه، پیشکسوتان دانشگاه نظرات، پیشنهادات و مسائل خویش را برای هر چه باشکوه برگزار کردن چهلمین سالگرد تأسیس دانشگاه بیان نمودند.

1402/04/29
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , پرستار