مشكی خبر داد؛

حضور 30 پزشک متخصص در بزرگ ترین درمانگاه مسیر نجف-کربلا

حضور 30 پزشک متخصص در بزرگ ترین درمانگاه مسیر نجف-کربلا به گزارش بیمارستان دی، سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، از حضور ۳۰ پزشک متخصص در بزرگ ترین درمانگاه سطح دو در راه نجف-کربلا اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی مشکی، به انجام موفقیت آمیز چندین مورد احیای اولیه در این مرکز گریزی زد و اظهار داشت: خوشبختانه احیای این بیماران موفقیت آمیز بود و بعد از رسیدن به شرایط مطلوب، به بیمارستان منتقل شدند. وی در رابطه با کارکنانی که در درمانگاه ارائه ی خدمت می کنند، اضافه کرد: بالغ بر ۸۰ پرسنل درمانی متشکل از پرستار، کمک بهیار و ۳۰ پزشک متخصص در رشته های مختلف زنان ارتوپدی چشم اطفال داخلی جراحی به صورت ۲۴ ساعته با برنامه ریزی شیفت بندی شدند و در چندین شیفت درحال خدمت رسانی به زوار حسینی هستند. همینطور دو کانتینر دارویی کامل در اختیار این موکب درمانی دانشگاه قرار گرفته است. این داروها به صورت مجانی در موارد مورد نیاز که پزشکان تشخیص می دهند، برای بیماران تجویز می شود. مشکی از شرایط درمانگاه ابراز رضایت کرد و اضافه کرد: مشکل خاصی در درمانگاه وجود ندارد و تمامی همکاران با شور و شوق فراوان به زائرین ارائه ی خدمت می دهند و تا ۱۶ شهریور این درمانگاه دایر خواهد بود. وی افزود: در دو روز گذشته هم بیشترین حجم مراجعین به درمانگاه از کشورهای دیگر بخصوص زوار عراقی بودند و تقریبا از روز گذشته تعداد زوار ایرانی به درمانگاه افزوده شده و هم اکنون بیشترین مراجعین ما را می سازند. مشکی تصریح کرد: همزمان در شهر کربلا بیمارستان امام الحجه با کمک کارکنان درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران فعال است و متخصصین اطفال قلب و داخلی ما در آنجا هم بیماران را ویزیت می کنند. هم اکنون ۳۰ بیمار ایرانی در این بیمارستان تحت درمان سرپایی قرار گرفته و ۶ بیمار در این مرکز بستری شدند. دو بیمار هم در قسمت مراقبت های ویژه بستری هستند.

1402/06/18
تگهای خبر: بیمارستان , پرستار , پزشك , پزشكی