فوق تخصص خون و سرطان عنوان كرد؛

کمبود برخی داروهای بیماران مبتلا به سرطان در کشور

کمبود برخی داروهای بیماران مبتلا به سرطان در کشور بیمارستان دی: رییس دومین سمینار سرطان در جوانان، از کمبود برخی داروهای بیماران مبتلا به سرطان در کشور گلایه نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سیدمحسن رضوی، در حاشیه مراسم افتتاحیه دومین سمینار سرطان در جوانان در مرکز همایش های کتابخانه ملی ایران، اظهار داشت: سالهای زیادی است که داروهای بیماران مبتلا به سرطان یا در داخل تولید می شود و یا این که وارد می نماییم. این فوق تخصص بیماری های خون و سرطان، ضمن اشاره به تولید داروهای جدید برای بیماران مبتلا به سرطان در جهان، اضافه کرد: من فکر می کنم در حدود ۵۰ درصد از داروهای جدید برای بیماران مبتلا به سرطان، با تلاش محققین و دانشمندان جوان ایرانی در کشور تولید می شود و از این حیث، جای خوشی است. مشاور پیشین وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، در عین حال از کمبودهای بدون علت برخی داروهای بیماران مبتلا به سرطان در کشور گلایه نمود و اظهار داشت: این مورد باید کالبدشکافی و بررسی شود که چرا گرفتار کمبودهای موقت در حوزه داروهای بیماران مبتلا به سرطان هستیم. رضوی افزود: تصمیم سازان در عرصه سلامت کشور، باید از انکولوژیست ها در حوزه داروهای جدید، مشورت و مشاوره بخواهند که می توان آنها را تولید کرد و یا وارد نماییم. وی ادامه داد: همچنین، در بعضی داروهای رایج انکولوژی در ۵۰ سال اخیر، گرفتار کمبود موقت شده ایم که باید توسط مسئولان امر مورد ارزیابی قرار گیرد.

1402/07/15
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , دارو , سازمان غذا و دارو