جهانگیری خبر داد؛

اجرای مدیریت جامع بیماران مبتلا به سرطان در ۶ استان کشور

اجرای مدیریت جامع بیماران مبتلا به سرطان در ۶ استان کشور به گزارش بیمارستان دی، مدیرعامل مؤسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانی ها اظهار داشت: بعد از موفقیت اجرای مدیریت بهینه و جامع بیماران مبتلا به سرطان در قم، به زودی این طرح در پنج استان دیگر اجرا می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد جهانگیری، در دومین سمینار سرطان در جوانان، عنوان کرد: اجرای آزمایشی مدیریت بهینه و جامع بیماران مبتلا به سرطان از بهمن ۱۴۰۱ در قم اجرا شده و برای اجرای آن ۲۸ هدف کلی تعریف شده است. وی ادامه داد: این مدل با حمایت وزارت بهداشت، دانشگاه های علوم پزشکی و کمک شبکه ملی خیرین سلامت بزودی در پنج استان دیگر اجرا می شود. مدیرعامل مکسا با اشاره به اینکه با اجرای مدیریت بهینه و جامع بیماران مبتلا به سرطان مراقبت های حمایتی- تسکینی پیش از تشخیص بیماری عرضه خواهد شد، اضافه کرد: هم اکنون این مراقبت ها در فاز شروع بیماری کمرنگ است و امیدواریم به مرحله ای برسیم که این مراقبت ها قبل تشخیص قطعی بیماری عرضه شود. وی ادامه داد: مراقبت های حمایتی - تسکینی باید پیش از تشخیص بیماری شروع شود و حتی در دوران سوگ خانواده بیمار را پوشش دهد. جهانگیری هدف از اجرای مدیریت بهینه و جامع بیماران مبتلا به سرطان را رفع دغدغه های بیماران و اکوسیستم حمایتی برشمرد و افزود؛ این طرح ۲۶ گام دارد و در حوزه پیشگیری، غربالگری، درمان و خود مراقبتی تعریف شده است. مدیرعامل مکسا در ادامه با اشاره به اینکه سازمان بهداشت جهانی از سال ۱۳۹۰ طب تسکینی را بعنوان دانش پذیرفته است، گفت؛ مراقبت های حمایتی-تسکینی برای بهتر زندگی کردن بیماران و خانواده های آنها است. جهانگیری تصریح کرد: طب تسکینی به هیچ وجه در روند تخصصی درمان مداخله نمی کند و به شرایط جسمی، روحی و عوارض اجتماعی، معیشتی بیمار توجه دارد. وی در رابطه با سابقه مکسا اظهار داشت: مؤسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانی ها از سال ۱۳۸۸ فعالیت خویش را آغاز کرد و در سال ۱۳۹۲ در بیمارستان فیروزگر توسعه یافت. جهانگیری ضمن اشاره به تفاهمنامه های همکاری میان مکسا و وزارت بهداشت، اضافه کرد: تابحال بیشتر از ۳۱ هزار بیمار مجانی زیر پوشش مکسا قرار گرفته اند و در سال ۱۴۰۱ مکسا در بیمارستان شریعتی مستقر شد و همینطور مکسای مجازی راه افتاد. وی، شبکه مراقبت در منزل را اصلی ترین بخش مراقبت های مکسا برشمرد و اضافه کرد: تا پیش از تأسیس مکسا این خدمت در کشور مغفول مانده بود و مکسا این خدمت پر هزینه را مجانی عرضه می دهد. جهانگیری با اشاره حمایت همه جانبه مکسا از بیماران عنوان کرد: این خدمات شامل مراقبت های پزشکی و پرستاری، مددکاری اجتماعی، بازتوانی، روان شناسی، تأمین تجهیزات پزشکی، تغذیه، مشاوره ژنتیک و مرکز پاسخگویی ۲۴ ساعته است. به قول مدیرعامل مکسا، تابحال ۲۷ هزار تجهیزات مجانی در اختیار بیماران قرار گرفته است. دومین سمینار سرطان در جوانان به همت خیریه محمدحسین رضوی ۱۳ و ۱۴ مهر ۱۴۰۲ در سالن قلم کتابخانه ملی برگزار گردید. یکی از اهداف مهم این سمینار شناساندن طب تسکینی به پزشکان، بیماران مبتلا به سرطان و خانواده های آنان بود.

1402/07/16
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پرستار