با همكاری اورژانس و هوانیروز ارتش صورت گرفت؛

جزئیات انتقال هوایی دو نوزاد گرفتار مشکل قلبی از اهواز به تهران

جزئیات انتقال هوایی دو نوزاد گرفتار مشکل قلبی از اهواز به تهران بیمارستان دی: با همکاری اورژانس استان تهران، اورژانس اهواز و هوانیروز ارتش، دو نوزاد گرفتار مشکلات قلبی - تنفسی از اهواز به تهران منتقل شدند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، با گزارش مشکلات قلبی - تنفسی دو نوزاد ۶ و ۲۱ روزه در اهواز و لزوم انتقال به بیمارستان شهید رجایی تهران بلا فاصله با هماهنگی صورت گرفته با هوانیروز ارتش، هواپیمای فرند شیپ اورژانس هوایی تهران در ساعت ۱۲: ۲۰ روز گذشته (۱۰ آذر ۱۴۰۲) به سمت اهواز پرواز کرد. دو نوزاد توسط آمبولانس های اورژانس اهواز از بیمارستان امام خمینی (ره) و علامه شیخ محمد کرمی این شهر به فرودگاه انتقال یافتند.
در طول مدت پرواز، نوزادان با استفاده از دستگاه انکوباتور، اکسیژن تراپی و انفوزیون وریدی بوسیله میکروست و پمپ سرم و پایش علایم حیاتی تحت مراقبت های ویژه بودند. عاقبت در ساعت ۱۵: ۵۲ در فرودگاه مهرآباد فرود توسط کارشناسان اورژانس استان تهران به بیمارستان شهید رجایی انتقال یافتند.

1402/09/12
تگهای خبر: بیمارستان , حیات , دستگاه