در پی آلودگی هوا؛

بیش از ۲۳۰۰ نفر به مراکز درمانی خوزستان مراجعه کردند

بیش از ۲۳۰۰ نفر به مراکز درمانی خوزستان مراجعه کردند بیمارستان دی: به گزارش بیمارستان دی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار داشت: در ایام گذشته بیش از 2 هزار و 300 نفر به سبب مشکل تنفسی به بیمارستان ها و مراکز درمانی استان خوزستان مراجعه کردند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، میثم معزی ظهر امروز سه شنبه در گفتگویی رسانه ای بیان کرد: باتوجه به آلودگی هوای استان خوزستان در چهار روز گذشته در مجموع ۲ هزار و ۳۰۸ نفر با مشکلات قلبی و تنفسی غیرعفونی به بیمارستان های استان مراجعه کردند.
وی افزود: از جمعه تا دوشنبه هفته جاری (۱۰ - ۱۳ آذرماه ۱۴۰۲) به ترتیب تعداد ۴۶۹، ۵۹۷، ۵۹۲ و ۶۵۰ نفر با مشکلات قلبی و تنفسی به اورژانس بیمارستان های استان خوزستان مراجعه کردند.
معزی اشاره کرد: تمام دست اندرکاران تامین سلامت مردم همچون معاونت های درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و سایر دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان خوزستان و زیرمجموعه های مرتبط همچون مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان، بیمارستان های تابعه و تیم های پزشکی و پرستاری در آمادگی کامل برای خدمت رسانی به مردم استان بوده و هستند.

1402/09/16
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پرستار , پزشك