محمدی عنوان كرد؛

متفورمین پرمصرف ترین دارو در کشور است

متفورمین پرمصرف ترین دارو در کشور است به گزارش بیمارستان دی، رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: 10 درصد افراد دیابتی در کشور انسولین قلمی مصرف می کنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی، در مراسم افتتاح خط تولید اولین انسولین نسل جدید در کشور، اضافه کرد: متفورمین پرمصرف ترین داروی آمارنامه دارویی سال قبل بود. وی با عنوان این مطلب که دنیا به سمت تولید انسولین های طولانی اثر حرکت می کند، اظهار داشت: تولید قرص انسولین در بعضی کشورها در مرحله تحقیقاتی و ارزیابی های بالینی است. محمدی اضافه کرد: امسال در صندوق صعب العلاج اعتبار ویژه ای برای تحت پوشش قرار دادن هزینه داروهای بیماران دیابتی همچون داروهای خوراکی دیده شده است. وی اظهار داشت: سالانه ۳۰ میلیون قلم انسولین در کشور مصرف می شود.

1402/09/20
تگهای خبر: دارو , سازمان غذا و دارو , هزینه