به دلیل آلودگی هوا؛

۱۳۰۰ نفر با مشکل تنفسی به مراکز درمانی خوزستان رجوع کردند

۱۳۰۰ نفر با مشکل تنفسی به مراکز درمانی خوزستان رجوع کردند به گزارش بیمارستان دی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از رجوع یک هزار و 300 نفر به دنبال آلودگی هوا در خوزستان با علایم تنفسی به مراکز درمانی تابعه دانشگاه اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، میثم معزی ظهر امروز سه شنبه در گفتگویی رسانه ای از مراجعه یک هزار و ۳۰۰ نفر بدنبال آلودگی هوا در خوزستان با علایم تنفسی به مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز آگاهی داد و اضافه کرد: آلودگی هوا در استان در دو روز گذشته به شکلی بوده که در ۲۶ و ۲۷ آذرماه به ترتیب ۵۸۱ و ۷۱۳ نفر با مشکلات قلبی و تنفسی غیرعفونی به بیمارستان های استان مراجعه کردند.
وی اشاره کرد: تمام دست اندرکاران تامین سلامت مردم همچون معاونت های درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و سایر دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان و زیرمجموعه های مرتبط همچون مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان، بیمارستان های تابعه و تمامی تیم های پزشکی و پرستاری در آمادگی کامل برای خدمت رسانی به مردم استان بوده و هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: در مواقع آلودگی هوا تا حد ممکن از حضور در فضای باز خودداری کرده و درب ها و پنجره ها بسته شوند؛ همین طور بیماران مبتلا به بیماریهای تنفسی، داروهای خودرا بموقع مصرف کنند.

1402/10/01
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پرستار