معاون وزیر بهداشت مطرح كرد؛

دستمزد ۲۰۰ هزار تومانی عمل چشم در مقابل دیه ۵۰۰ میلیونی

دستمزد ۲۰۰ هزار تومانی عمل چشم در مقابل دیه ۵۰۰ میلیونی بیمارستان دی: معاون درمان وزارت بهداشت، خواهان واقعی شدن تعرفه های پزشکی و اصلاح تعرفه های پرستاری شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی اظهار داشت: هم اکنون هزینه عمل جراحی کاتاراکت (آب مروارید) توسط استاد تمام یا دانشیار در بیمارستان دولتی ۳۲ K و هر K با ۲۲ هزار تومان محاسبه می شود. در حقیقت هزینه عمل حدود ۶۰۰ هزار تومان می شود اما برمبنای مصوبه شورای عالی حقوق و دستمزد تنها ۴۰ درصد از این مبلغ به پزشک داده می شود و با کسر مالیات تنها ۲۰۰ هزار تومان از این پول، آن هم ۷ ماه بعد نصیب پزشک می شود. وی ادامه داد: آیا باتوجه به شرایط فعلی پرداخت این مبلغ منطقی است که یک استادیار یا استاد تمام بعد از سال ها تحصیل با ۲۰۰ هزار تومان عمل چشم انجام می دهد و اگر بیمار گرفتار عارضه شود، باید حدود ۵۰۰ میلیون تومان دیه تنها برای یک چشم پرداخت کند. بدین سبب در این رابطه درخواست داریم که تعرفه ها برای سال ۱۴۰۳ واقعی دیده شود. کریمی با عنوان این مطلب که قرار شده کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به این مساله ورود کند، افزود: از سازمان برنامه و بودجه هم درخواست داریم که منابع مناسبی را برای تحقق این مساله پیش بینی نماید تا بتوان تعرفه های واقعی را در دستور کار قرار داد. معاون درمان وزارت بهداشت اشاره کرد: اگر نسبت به واقعی شدن تعرفه ها بی توجهی شود نباید انتظار داشت که پزشک بخش دولتی با انگیزه به کار خود ادامه دهد. کریمی همین طور به تعرفه های پرستاری اشاره نمود و اضافه کرد: تعرفه خدمات پرستاری هم همچنین بوده و برمبنای سرانه و وابسته به K است. امیداریم در سال آینده عقب ماندگی که حدود ۲۰ سال قبل در تعرفه ها اتفاق افتاده با تعرفه گذاری مناسب توسط شورای عالی بیمه، سازمان برنامه و بودجه و هیأت وزیران جبران شود.

1402/10/04
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیمه , پرستار