مافیای دارو واقعی است

مافیای دارو واقعی است به گزارش بیمارستان دی، معاون وزیر صمت با اعلان اینکه مافیای دارو ادعا نیست بلکه موثق است، اظهار داشت: به تعدادی از فعالان این صنعت که منکر مافیا بودند گفتم اگر شک دارید در آینه نگاهی بندازید تا ببینید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت و گوی تلویزیونی اظهار داشت: باندهایی در داخل و خارج از کشور برخلاف مصالح ملی در عرصه دارو فعال می باشند و اقداماتی را انجام داده اند، بطوریکه امروز حتی یک سریال تلویزیونی برمبنای پرونده های موجود تولید شده است.
وی اظهار داشت: این افراد در بعضی موارد با ترویج واردات بی رویه و فشار بر مصرف کننده نهایی بدنبال منافع خود هستند و باید آنها را از صنعت داروسازی جدا کرد.
برادران اضافه کرد: دستگاه های نظارتی پرونده هایی را بصورت شفاف درباب مافیای دارو ارائه کرده اند و نمی توان آنرا انکار کرد، اصل نظارت به عهده سازمان غذا و دارو است و ما هم خواهان تشدید نظارت ها بودیم، البته همین تشدید نظارت ها هم منجر به اعتراض تعدادی از افراد در این صنعت شده است و با انکار موضوع تلاش دارند از نظارت ها بکاهند.
وی افزود: مصادیقی که درباب مافیای دارو وجود دارد فقط ادعا نیست بلکه برای تعدادی از آنها پرونده هایی در قوه قضائیه تشکیل شده است و موضوع موثق است.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت اظهار داشت: در سالهای قبل ردپای مافیای دارو را مشاهده کرده ایم و حتی به تعدادی از فعالان این صنعت که منکر مافیا بودند گفتم اگر شک دارید در آینه نگاهی بندازید تا ببینید.
گفتنی است؛ در ایام اخیر معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گردهمایی سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی گفته بود که نمی توانیم حرکات مافیایی را در عرصه دارو انکار نماییم و نبینیم، این اظهارات با واکنش های تندی از طرف تعدادی از فعالان صنعت داروسازی همراه شد و وجود مافیا در صنعت دارو را حرف بی ربط تعبیر کردند.

1402/10/13
تگهای خبر: دارو , داروسازی , دستگاه , سازمان غذا و دارو