فتحیان عنوان كرد؛

حمایت امدادگران عاشورا از 100 هزار بیمار مبتلا به سرطان

حمایت امدادگران عاشورا از 100 هزار بیمار مبتلا به سرطان به گزارش بیمارستان دی، مدیرعامل موسسه خیریه امدادگران عاشورا، به تشریح خدماتی درمانی به بیماران خاص و مبتلا به سرطان در کشور پرداخت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، نصراله فتحیان، روز سه شنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ در نشست خبری که در محل مؤسسه خیریه امدادگران برگزار شد، اظهار داشت: از ۲۱ سال پیش، مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا، شکل گرفته و از آن روز تابحال مشغول خدمت به بیماران است. وی ادامه داد: امروز مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا در تهران و ۵۴ مرکز استان و شهرستان، دایر است. فتحیان افزود: از همان ابتدا، مأموریت مؤسسه به سمت و سوی کمک به بیماران مبتلا به سرطان رفت، زیرا؛ سخت ترین حلقه سلامت، بیماران صعب العلاج هستند. وی ادامه داد: شیوع سرطان در ایران نسبت به کشورهای صنعتی دنیا کمتر است؛ در عین حال سال قبل ۱۴۵ هزار بیمار جدید به آمار مبتلایان به سرطان در کشور افزوده شد. فتحیان اظهار داشت: سرطان یک رابطه مستقیم با افزایش سن دارد و مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا، قبول کرده است که ۱۰ درصد از افراد مبتلا به سرطان را زیر پوشش قرار دهد. وی ادامه داد: تا کنون ۱۰۰ هزار بیمار مبتلا به سرطان در کشور تحت حمایت مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا قرار گرفته اند. فتحیان افزود: همچنین، بزرگ ترین مرکز اطلاعات بیماران مبتلا به سرطان در مؤسسه قرار دارد. در واقع، مرکز اطلاعات جامع از بیماران مبتلا به سرطان در کشور است. فتحیان اضافه کرد: ۵۴ مؤسسه خیریه در حوزه سرطان، با مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا در ارتباط هستند و یک شبکه ملی سرطان را ایجاد کرده اند. وی اظهار داشت: ۸۰ درصد نیروهای ما به صورت داوطلب به بیماران مبتلا به سرطان خدمت می کنند. فتحیان افزود: شفافیت در حوزه مالی، یکی از خصوصیت های مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا است. وی ادامه داد: نماینده وزارت اقتصاد در مؤسسه خیریه مستقر است و همه مسائل مالی مؤسسه، شفاف است. فتحیان اظهار داشت: کمک های مالی خیرین برای مؤسسه، کاملا شفاف و مجزا است. به صورتی که کمک مالی برای دارو، فقط در جای خودش هزینه می شود و همین طور؛ محل سایر کمک ها مشخص شده است. به صورتی که سال جاری بیشتر از ۲۰ هزار کیلو گرم گوشت گرم به مددجویان کمک شده است. مدیرعامل مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا عنوان کرد: بیشتر از ۲۰ هزار حامی و خیّر، با مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا همکاری می کنند. وی ادامه داد: بخش زیادی از مراجعان مؤسسه توسط مددکاران بیمارستان ها معرفی می گردند. بخش دیگری از مساجد معرفی می گردند. فتحیان در مورد هزینه های بیماران تحت حمایت مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا، اظهار داشت: هدف گذاری مؤسسه اینست که در سال ۱۵ هزار بیمار را تحت حمایت قرار دهد. وی ادامه داد: پشتیبانی از هزینه های دارویی بیماران مبتلا به سرطان، در اولویت اهداف مؤسسه قرار دارد؛ زیرا، قیمت داروهای سرطان بسیار سنگین است و بیماران در تهیه آنها گرفتار مشکل هستند. فتحیان اظهار داشت: خدمات کمک تشخیصی، یکی دیگر از خدمات مؤسسه به بیماران مبتلا به سرطان است. متأسفانه بیمه ها در این بخش از ما حمایت نمی کنند. وی ادامه داد: از بیمه سلامت خواستیم که بیماران مبتلا به سرطان که تحت حمایت مؤسسه هستند، نشان دار شوند. فتحیان اظهار داشت: انتظار می رود بیمه های پایه از هزینه های خدمات تشخیصی بیماران مبتلا به سرطان حمایت کنند. وی ادامه داد: هزینه پت اسکن، مهم ترین بخش هزینه های بیماران مبتلا به سرطان را تشکیل می دهد.

1402/11/12
تگهای خبر: امداد , بیمارستان , بیمه , خدمات