درد را مدیریت كنید!

درد را مدیریت كنید! بیمارستان دی: یك فلوشیپ درد اظهار داشت: فلوشیپ درد روش درمانی جدیدی است كه برپایه آن در واقع دردهای شایع و دردهای مقاوم را می توان درمان كرد.

مهران رضوانی در گفت وگو با خبرنگارایسنا اظهار نمود: مدیریت درد به این معنا است كه از روش های مختلف، علت درد بیمار بررسی و زمانی كه تشخیص درست داده شد تلاش شود دردها را كنترل و یا قابل تحمل كرد.
وی خاطرنشان كرد: از دو طریق می توان درد بیمار را كاهش داد. روش نخست غیر تهاجمی اما موثر، مانند فیزیوتراپی است كه فلوشیپ درد برای بیمار تجویز و فیزیوتراپ انجام می دهد.
این فلوشیپ درد افزود: از دیگر روش های غیر تهاجمی می توان به لیزر درمانی، شوك درمانی و رادیو فركانسی اشاره نمود كه با استفاده از این روش ها می توان درد بیمار را كنترل كرد.
رضوانی با اشاره به اینكه در روش دوم روند درمان به گونه ای است كه كمی تهاجمی تر می شوند، تصریح كرد: استفاده از بلوك های عصبی و یا تزریق داروهای متنوع در مناطق مختلف بدن برای كاهش درد بیمار از این دسته روش ها است.
وی افزود: در روش های نوع دوم از لیزر درمانی هم استفاده می گردد. با این تفاوت كه در روش اول استفاده از تاثیرات لیرز امكان دارد در سطح پوست برای كاهش التهاب و اسپاسم بیمار صورت گیرد اما در روش دوم امكان دارد لیزركمی قوی تر و برای نمونه برای درمان دیسك بیرون زده بیمار صورت گیرد.
این فلوشیپ درد با اشاره به اینكه در واقع دردهای شایع و دردهای مقاوم را از این طریق می توان درمان كرد كه علت های متنوعی دارند، اضافه كرد: به بیان دیگر دردهایی كه به روش های مختلف درمانی جواب نمی دهند را از این طریق می توان كنترل كرد.
وی با اشاره به اینكه البته این روش درمانی اخیرا جایگاه خویش را در كشور پیدا می كند، افزود: حدود 80 نفر فلوشیپ درد در كشور وجود دارند كه از این تعداد 80 درصد شان هم تنها در تهران مستقر هستند.

1397/05/29
تگهای خبر: درمان