رئیس دانشگاه علوم پزشكی آبادان:

راه اندازی دانشکده پرستاری در شادگان

راه اندازی دانشکده پرستاری در شادگان به گزارش بیمارستان دی، رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان اظهار داشت: با موافقت شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور، دانشکده پرستاری در شادگان راه اندازی می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سید محمد محمدی پس از ظهر امروز چهارشنبه در گفت وگویی رسانه ای اظهار داشت: برای رفع اساسی مشکلات بهداشتی و درمانی شهرستان شادگان و بعد از دریافت مجوز با راه اندازی دانشکده پرستاری در قالب مجتمع عالی سلامت و جذب دانشجوی رشته پرستاری در این شهرستان از طرف شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی موافقت شد.
وی اضافه کرد: برای رفع کمبود نیروی انسانی در رشته پرستاری در منطقه خصوصاً در شهرستان شادگان، راه حل مناسب بومی گزینی و پرورش نیروهای بومی است که این امر مهم با راه اندازی این مجتمع و بعد از پذیرش دانشجو و تحصیل آنان در یک دوره ۴ ساله محقق می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان افزود: باتوجه به کمبود فعلی پرستار و نیاز شهرستان شادگان به راه اندازی بیمارستان جدید در چند سال آینده، امید می رود کمبود پرستار در شهرستان با پرورش استعدادهای بومی بطور کامل رفع گردد.

1401/09/25
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پرستار , پزشك