مشاور عالی وزیر بهداشت عنوان كرد؛

مرگ و میر دیالیز ۵ برابر پیوند کلیه

مرگ و میر دیالیز ۵ برابر پیوند کلیه به گزارش بیمارستان دی، مشاور عالی وزیر بهداشت، با اشاره به اهمیت پیوند کلیه از فرد زنده، اظهار داشت: مرگ و میر ناشی از دیالیز 5 برابر پیوند کلیه است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ناصر سیم فروش، روز شنبه در نشست خبری اضافه کرد: پیوند کلیه از فرد زنده خیلی مهم است. وی اظهار داشت: ایران تنها کشوری است که هدیه ایثار به دهنده کلیه می دهد و این هدیه به ۴۰ برابر افزوده شده است. سیم فروش اضافه کرد: کسانی که کلیه اهدا می کنند، قهرمان ملی هستند چون جان انسانی را نجات می دهند و مراجع نیز جایز دانسته اند. وی ادامه داد: سال قبل ۲۴۰۰ مورد پیوند کلیه داشتیم که ۵۰ درصد از افراد زنده بوده است. سیم فروش اظهار داشت: وزارت بهداشت توجه بیشتری به پیوند کلیه داشته باشند، برای اینکه با دلیل تعرفه پایین، پزشکان جوان ما کمتر به این سمت گرایش پیدا می کنند. وی ادامه داد: عمل پیوند کلیه یک عمل بسیار حساس و پیچیده است که لازم است به این مورد توجه گردد. سیم فروش با عنوان این مطلب که افراد سالم برای اهدای کلیه انتخاب می شوند، اظهار داشت: طول عمر افرادی که کلیه اهدا می کنند، کمتر از سایر افراد جامعه نیست. مشاور عالی وزیر بهداشت تصریح کرد: البته نباید از پیوند اعضا از مرگ مغزی غافل شویم، اما پیوند کلیه از فرد زنده هم می بایست مورد توجه قرار گیرد. وی ادامه داد: کسانی که پیوند کلیه می شوند، طول عمر بیشتری نسبت به افراد دیالیزی دارند؛ به صورتی که مرگ و میر بیماران دیالیزی ۵ برابر بیماران پیوند کلیه است.

1402/02/30
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , مغز , وزارت بهداشت